La Saponaria - naravna kozmetika in čiste kozmetične surovine

100% naravni izdelki za nego celega telesa in izdelavo domače kozmetike

Nakupovanje po kategorijah

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  La Saponaria: 256 izdelkov

  Filter

  Vse cene vključujejo DDV.

  La Saponaria nudi ročno izdelano naravno kozmetiko in kozmetičnih surovine. Podpirajo namreč lastno izdelavo kozmetike, zato njihova ponudba v veliki meri zajema kozmetične surove za izdelavo domačih kozmetičnih izdelkov, ki so narejeni po individualnih željah uporabnikov ter ne vsebujejo nikakršnih škodljivih snovi.

  Zgodba blagovne znamke La Saponaria se je začela že davno nazaj, ko je eden od dveh ustanoviteljev - Luigi - odkril svojo ljubezen do domačih mil in dišav. Študij kemije se je zdel logična posledica. Kasneje se mu je pridružila še Lucia in začelo se je obdobje eksperimentiranja.

  La Saponaria se je začela oblikovati leta 2006, ko sta ustanovitelja začela prodajati ročno izdelana mila na lokalnih tržnicah, kmalu zatem pa sta se povezala še fair-trade organizacijo GAS iz svojega domačega mesta. S pomočjo veliko strasti in sanj je La Saponaria končno začela delovati leta 2007. Izdelava izdelkov je potekala v majhnem laboratoriju - delno z opremo iz ukinjenega proizvodnega obrata.