Bio čaji Hari Tea

Visokokakovostne čajne mešanice za telo, um in dušo

Dobro počutje v skodelici!
Hari Tea predstavlja porcijske čaje najvišje kakovosti in iz ekološko certificiranih sestavin, ki delujejo na fizičnem, duhovnem, inspirativnem in duševnem nivoju.

Hari Tea: 12 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Ustanovljeno leta 2008, je povezano s smerjo Kundalini-joge in tradicionalnega poznavanja zelišč, Hari Tea ponuja visokokakovostne zeliščne čaje, ki nas krepijo na 4 različnih področjih, da bomo kos vsakodnevnim izzivom:

  • fizično - telo je potrebno razumeti kot tempelj, v katerem živimo. Prva prednostna naloga je, da ga ohranjamo v ravnovesju in predvsem zdravo. Le tako je prijetno živeti.
  • mentalno - predmet naše kognitivne sposobnosti. Le jasen um lahko zbira in obdeluje dejstva in informacije.
  • duhovno - predmet našega kapacitetne vezave: nas se ne sme razumeti izolativno temveč, da je vsak posamenik del večje celote - o tem obstaja val v oceanu, morje življenja
  • inspirativno - vprašati o možnostih. Kako izpeljati svojo ustvarjalnost? Kaj so sanje?

Ampak Hari Tea ni samo povezan z jogo, temveč tudi z zdravilno Nam Rasayan (Sat Nam = "dušo", Rasayan = "tok"), s pomočjo katere je mogoče preko telesa in zavesti spodbujati intuitivno življenje.

Za čudovite čaje iz skupine Hari Tea se uporabljajo izključno zelišča, cvetje in začimbe iz ekološke pridelave. To so le zelo grobo zdrobijo in napolnijo v fino vrečko iz bombaža. S tem se ohranijo eterična olja in okusi - tao lahko uživate v polnih in plemenitih okusih.

Sestavine za čaje Hari Tea izvirajo iz 100% certificirano organske pridelave, ki nosijo ekološko oznako in IFS higher level - in HACCP certifikat.