georganics - naravna in okolju prijazna zobna nega

Zero-easte izdelki izdelki za nego in čiščenje zob

Filozofija georganic je tako preprosta, kot je jasna: naravna, trajnostna in vestna kozmetika. Na ta način lahko z ustno nego ustvarjamo Zero-Waste izdelke in hkrati varujemo okolje.

georganics: 36 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Za večino ljudi zobna nega pomeni čiščenje zob dvakrat dnevno - zjutraj in zvečer. Vendar pa se pogosto spregleda vpliv sintetičnih kemikalij, ki jih najdemo v običajnih izdelkih za nego zob. Majhna britansko podjetje georganics se je razvilo iz vprašanja, ali so le te resnično potrebne. Znanstvene raziskave dokazujejo, da nam narava dejansko zagotavlja vse, kar potrebujemo za učinkovito čiščenje zob.

Prvi naravni, trajnostni in 100% veganski izdelki za zobno higieno so bili najprej na voljo na kmetijskih trgih v Londonu. Zaradi povpraševanja pa je bil potreben prehod v večji laboratorij na podeželsko območje Sussexa.

Danes je georganics ena najbolj znanih naravnih kozmetičnih znamk za ustno in zobno higieno. Nenazadnje zaradi svoje strategije Zero Waste, trajnosti in dela, ki gre z roko v roki z naravo. Embalaža ni samo funkcionalna, temveč tudi brez plastičnih materialov, biorazgradljiva in se lahko reciklira. Kljub temu se zaradi higienskih zahtev ni mogoče izogniti majhni količini plastike. Ščetine zobne ščetke so izdelane iz najlona. Naravna alernativa - svinjske ščetine, ni slišati privlačno, poleg tega izdelki nebi bili veganski. Takoj, ko bo obstajala alternativa, jo bodo pri georganics uporabili.

Izdelki georganics so primerni za vse starosti, saj se pri njihovi proizvodnji uporabljajo samo ekološke in naravne sestavine. Za malčke in otroke je idealna linija Red Mandarin.