Tradicionalni ayurvedski izdelki znamke FORREST & LOVE

Bakrena posoda v visokokakovostnem, elegantnem dizajnu

"Trajnostna eleganca z velikim spoštovanjem in ljubeznijo do narave" - to je filozofija, s katero sta indijska ustanovitelja Shamika Dhuri in Rohit Tattu ustanovila svoje majhno, neodvisno in družinsko vodeno podjetje FORREST & LOVE. "Slow-Fashion" in Zero-Waste znamka je sinonim za modne ajurvedske bakrene izdelke, izdelane ročno, ki bodo zaradi svojega brezčasnega dizajna in izjemne kakovosti trajali več generacij.

FORREST & LOVE: 13 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

FORREST & LOVE se je rodil po srečnem naključju: Shamika je kot doto od svoje matere prejela indijski bakreni vrč, ki ga je z navdušenjem pokazala svojim kolegom, prijateljem in kasneje soustanovitelju Rohitu. Ta takoj prepozna potencial dobre poslovne ideje in prične se zaupljivo sodelovanje med obema. Skupaj sledita ideji izdelkov za življenjski slog po ajurvedskih načelih, ki so izdelani v tradicionalni obrtni, so ekonomični, varčni z viri in pošteno proizvedeni.

S takšnim odnosom inovativna blagovna znamka FORREST & LOVE s stalnim startup značajem vedno deluje z ljubeznijo, veseljem in pozornostjo in tako vrača skoraj pozabljeno umetnost rokodelstva v sedanjost.