Feele - naravni izdelki za nego štirinožnih prijateljev

Trajnostni in varni izdelki za dobro počutje domačih živali

Blagovna znamka Feele se zavzema predvsem za skrbno nego in dobro počutje štirinožnih prijateljev. Dragocene naravne sestavine zagotavljajo visoko kakovost izdelkov ter v kombinaciji z inovativnostjo naredijo znamko nekaj posebnega. Vaša žival vam bo hvaležna.

Feele: 17 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blagovno znamko Feele je osnovala ljubiteljica živali Alexandra Gadsch, ki je vedno sanjala, da bi ustanovila nekaj svojega. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam na področju trženja je svojo strast do nege živali in kakovostne izdelke delila s svetom.

Z veliko ljubezni in časa si je zadala poslanstvo ugotoviti, kaj bi lahko našim štirinožnim prijateljem olajšalo življenje in ga naredilo lepšega. Prvotno je bila Feele blagovna znamka, ki je nudila izdelke za nego in dobro počutje ljudem. Ob vedno več povpraševanju strank, ali so določeni izdelki primerni tudi za živali, se ji je porodila ideja o negovalnih izdelkih za domače živali. Feele ta sedaj ponuja ne le vsestranske izdelke za nego živali, ampak tudi izdelke za njihovo zaščito pred klopi, pršicami, komarji in bolhami. Feele je blagovno znamko s srcem in je prijazna do živali in okolja.

Izdelki so brez:

  • nepotrebne plastične embalaže
  • konzervansov
  • umetnih dišav