CODEX LABS - naravna kozmetika rastlinskega izvora

Kakovostna naravna nega za obraz

CODEX LABS - odkrito v naravi in izpopolnjeno po zaslugi znanosti.
Čiste, naravne sestavine za nego farmacevtske kakovosti.

Marken / CODEX LABS

CODEX LABS: 16 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

CODEX LABS je skupek kozmetičnih blagovnih znamk, ki temeljijo na znanosti, naravnih surovinah, rastlinskih konzervansih, farmacevtskem znanju, preskusih varnosti in učinkovitosti, trajnosti in preglednosti. Izdelki vsebujejo čiste organske surovine, brez škodljivih snovi in so strogo testirani na podlagi biotehnoloških procesov. Pri CODEX LABS verjamejo v nenehne inovacije, saj so izboljšave bistvene za spremembe in najvišjo kakovost. Poleg tega je nadzorovana celotna proizvodna veriga - od trajnostnega zbiranja divjih zbirk do predelave in pakiranja.

Tehnološki postopki znamke CODEX LABS niso samo patentirani, ampak tudi edinstveni: ne glede na to, ali gre za hidratacijo na rastlinski osnovi (Bia Complex™) ali konzerviranje v prehranski kakovosti (PreservX™), inovativna formulacija skrbi za kožo na povsem novi ravni.

Hkrati je treba paziti, da je ekološki odtis čim manjši: embalaže so narejene iz PET, ki je narejen iz sladkornega trsa, škatle pa iz lesa s certifikatom PEFC. Vse je mogoče 100% reciklirati.

CODEX LABS izdelki so:

  • veganski in Vegan Society certificirani
  • preizkušeni v skladu s EGS & ECOCERT Cosmos Organic smernicami
  • cruelty free in Leaping Bunny certificirani