Classic Ayurveda - naravna kozmetika

Visokokakovostni negovalni izdelki z ajurvedskimi učinkovinami

Visokokakovostna in sodobna naravna kozmetika, ki temelji na starodavnem ajurvedskem znanju. Classic Ayurveda: za zdravo življenje in sijočo lepoto!

Marken / Classic Ayurveda

Classic Ayurveda: 20 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Visokokakovostni izdelki iz supine Classic Ayurveda se proizvajajo v majhni tovarni, z ljubeznijo in nego do naravnih sestavin in pod nadzorom ayurvedskih strokovnjakov. Negujejo in božajo vaše telo in dušo, s svojimi skrbno izbranimi in učinkovitimi sestavinami ter čutnimi dišavami. Vsi recepti temeljijo na starodavnemu znanju Ayurvede, in so sestavljene v sodobne negovalne izdelke, ki razvajajo vašo kožo s svojo nežno, osvežilno in lahko teksturo.

Poleg skrbno izbranih, dragocenih sestavin in tradicionalne predelave surovin, je zelo pomembno: rastlinski izvlečki, ki so izdelani na vodni osnovi in dragocena olja. Z veliko previdnosti so vodni izvlečki pripravljeni in nato kuhani v nosilnem olju v popolno celoto. Po ajurvedskem nauku je prepričanje obstojno, da samo na ta način priprave, dragocene rastlinske sestavine prodrejo v kožo in tam razvijejo svojo popolno paleto učinkov.

Izdelki Classic Ayurveda so:

  • BDIH certificirani
  • samo iz naravnih sestavin
  • če je mogoče, iz bioloških sestavin
  • brez mineralnih olj, parabenov, silikonov in PEG
  • brez sintetičnih kemičnih parfumov, barvil in konzervansov.
  • niso testirani na živalih