BEAN BODY - Naravna kozmetika iz Avstralije

Naravni piling izdelki s kavo

Bogato z zdravimi sestavinami poskrbi BEAN BODY, s svojim vrhunskim pilingom, na osnovi kavnih zrnc, za zdravo, mehko in lepo kožo!

BEAN BODY: 2 izdelka

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

BEAN BODY so lansirali mladi in nadarjeni avstralski ljubitelji kozmetike. Njihov moto: Bi morali in morate biti sposobni čutiti lepoto tako od znotraj kot od zunaj.

Lepota je več kot le videz, več kot koža in lasje - in vendar igrata bistveno vlogo pri samozavesti in tudi v profesionalnem svetu. Poleg tega se ustanovitelji podjetja BEAN BODY strinjajo, da nihče ne sme žrtvovati lepote zaradi denarja. Saj učinkoviti, naravni in kakovostni ekološki proizvodi ne bi smeli biti vprašanje cenovne dostopnosti! Vsak bi si moral privoščiti to "razkošje".

Pri izdelkih za nego je najpomembnejša naravnost! Kaj dobite od izdelkov z odličnimi oglaševalskimi slogani, ki lahko povzročijo več škode, kot koristi saj vsebujejo vprašljive sestavine? Poleg tega lahko z naravnimi sestavinami dosežete boljše učinke, ne da bi čez okno vrgli veliko denarja.

Izdelki BEAN BODY so dovolj robustni, da izboljšajo polt in preprečijo nečistoče in madeže. Obenem pa negujejo kožo zahvaljujoč svojim naravno nežnim aktivnim sestavinam. Tretirana področja kože so tako mehkejša in bolj gladka kot kdaj koli prej.

Kombinacija kave iz pravične trgovine in okolju prijazne, čiste in certificirane proizvodnje podarja BEAN BODY učinkovito nego, ki ni le dobra za kožo, temveč tudi za okolico. Izbrane sestavine zmanjšujejo tudi tveganje za nastanek alergijskih reakcij.