Naravna kozmetika znamke Aurea

Izdelki z aloe vero za nego od glave do pet iz Belgije

Aurea je belgijska kozmetična znamka, ki svoje izdelke proizvaja z naravnim BIO gelom aloe vera iz Italije!

Marken / Aurea

Aurea : 12 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Čist, nerafiniran in BIO Aloe Vera [skupina Aurea] gel v zelo visokih koncentracijah tvori osnovo za to biološko linijo izdelkov za nego kože. Aloe Vera gel obnavlja kožo, jo neguje in vlaži, ter razvija blagodejni učinek pri problematični in zahtevni koži. Aurea uporablja samo ekološki gel aloe vere v najboljši kakovosti z najvišjo koncentracijo aktivnih sestavin, ter tako nudi najvišjo možno učinkovitost. Linija izdelkov za nego kože je primerna za vse tipe kože. Cosmébio - in s certifikatom ECOCERT.

Belgijska družba Provera izdeluje visokokakovostne izdelke, v katerih je, v visokih koncentracijah, prisotna ena sama aktivna sestavina. Za Aureo asortiman imajo bio-aloe vero, ki ima že izredno dolgo svoje mesto pri lepotni negi. Že pred 5000 leti so bile, v različnih regijah sveta, znane zdravilne lastnosti rastline. Uporaba je uspešna pri zdravljenju in preventivi številnih bolezni. Znanstveno dokazano s številnimi zgodovinskih in arheoloških raziskavah.

  • čisti aloe vera gel je bogat z vitamini A, B1, B2, B5, B6, B12, C in E.
  • vsebuje številne minerale, kot so železo, kalcij, magnezij, cink, baker in mangan in 18 različnih aminokislin ter encimov.
  • vsebuje saponine, ki imajo antiseptične lastnosti in antrakinone z antibiotičnimi, protivirusnimi in protivnetnimi učinki.
  • gel aloe vere intenzivno vlažiin nahrani ter uravnava naravni pH.
  • to pomaga, da odstranite odmrle kožne celice in obnovi kože.
  • ne izboljša le kohezijo fibroblastov, ampak tudi pospešuje nastajanje kolagena, in ima tako čvrstilen učinek.
  • uravnava mastno in k rdečici in razdraženosti nagnjeno kožo in se uspešno uporablja pri pikih insektov, ekcemov ali luskavici.

Tako se lahko pozitivne zdravilne moči te rastline razvijejo v polni meri. Za Aurea- kozmetiko je bila izbrana le najboljša Aloe Vera, ki je obdelana v velikih količinah v vrhunske lepotilne izdelke.