Arte Fiori Capillum AMOVE Green Edition, 100 g

Enostavno, hitro in neboleče odstranjevanje dlačic

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Že stoletja se je v Aziji pričela uporaba mešanice, različnih rastlinskih delov in mineralov, za nežno odstranjevanje dlačic. To tradicijo smo ponovno oživeli ter njeno recepturo izboljšali. Visokokakovostne surovine služijo kot osnova za nežno odstranjevanje dlačic z minimalnim draženjem. Kalcijev-hidroksid, posušeni rastlinski deli žižulke, visokokakovostne sestavine bele hene ter mineral portlandit - in nič drugega.

 • enostavno, hitro in neboleče odstranjevanje dlačic
 • izredno prijazno do kože
 • primerno tudi za intimni predel
 • brez sintetičnih barvil
 • brez dišav in konzervansov

Najbolj preprosta uporaba!

Odstranjevanje dlačic še nikoli ni bilo tako preprosto in neboleče. Vseeno ali pazduhi, intimni predeli, roke, noge ali trebuh s Capillum Amove boste britje in druge načine odstranjevanja pustili na strani.

Capillum Amove je bilo licenzirano v Nemčiji in izpolnjuje smernice EU za kozmetiko in zakone nemškega prava ter dermatološka testiranja. Navodila za varno uporabo, sestavine ter varnostna potrdila so priložena in potrjena na ministrstvu za potrošnjo in živila Republike Nemčije.

100% naravno - izbira naravnih sestavin in opustitev sintetičnih, dišečih dodatkov so predpogoj za nežno depilacijo. Nič lažjega.

Tako kot še nikoli prej - sedaj lahko vaše dlačice odstranite enostavno pod prho. Pripravite kremo, nanesite na željena mesta ter sperite s čisto vodo.

Primerno za vse vrste dlačic - za noge, roke, pazduhe, bikini linije, prsi, trebuh in hrbet: Capillum Amove odstrani dlake brez bolečin, tudi na najbolj občutljivih območjih.

Ljubezen do tradicije - Orient uporablja Capillum Amove že stoletja. Mi smo tradicijo ponovno oživeli ter njeno recepturo izboljšali.

Na katerih področjih lahko uporabljam Capillum Amove?
Capillum Amove se lahko uporablja za odstranitev dlačic na pazduhih, nogah, rokah, prsih, hrbtu in na intimnih predelih.

Kako poteka odstranjevanje dlačic s Capillum Amove?
Odstranjevanje dlačic, preprosto in neboleče korak za korakom:

 1. zmešajte 100g Capillum AMOVE praška z vročo vodo pribl. 35-40 ml s priloženo žličko v kremo za nanos. Intenziven vonj zemlje je povsem običajen in ne prihaja od umetnih dodatkov.
 2. pred prvo uporabo se pirporoča preizkus na majhni površini kože, da ocenite prijaznost do kože.
 3. kremo nanesite z lopatico ali roko (naprošamo vas, da upoštevate navodila za uporabo) na željena mesta tako, da jih prekrijete.
 4. dlačice morajo biti popolnoma prekrita s kremo, drugače je izdelek neučinkovit in odstrani dlačice le delno.
 5. odvisno od gostote in debeline dlačic pustite delovati 3 do 5 minut, na intimnem predelu bistveno krajši čas. Po pretečenem času preizkusite z vlažnim prstom na majhnem predelu ali se dlačice skupaj s kremo odstranijo s kože.
 6. kremo pod tušem, kot piling odstranite z vlažno roko in krožnimi gibi, nato sperete s tekočo vodo - dlačice se enostavno odstranijo s kože. Pri krajših dlačicah lahko za temeljito odstranitev uporabite rokavico za umivanje. Na koncu vedno temeljito sperite.

Kako dolgo traja učinek izdelka?
Pri redni uporabi Capilum Amove postanejo dlačice mehkejše in njihova rast se upočasni. Na začetku je stanje brez dlačic enako dolgo kot pri običajnih izdelkih za odstranjevanje, ki je vsekakor daljše kot po britju.

Kakšne varnostne ukrepe je potrebno upoštevati pred prvo uporabo?
Pred prvo uporabo se pirporoča preizkus na majhni površini kože. Obstajajo namreč različni tipi kože in dlačic in temu primerno so različne tudi reakcije kože ter učinek pri odstranjevanju dlačic.

Zakaj je Capillum Amove izdelan izključno iz naravnih sestavin?
Da lahko zagotovimo absolutno prijaznost do kože je Capillum Amove izdelan izključno iz naravnih sestavin in je brez konzervansov, stabilizatorjev ali kemičnih parfumov. Sestavine: kalcijev hidroksid, listi žižulke (Zizyphus Spina Christi), rastline v prahu brez barvil.

Ali lahko Capillum Amove naročimo kot kremo za takojšnjo uporabo?
Ne, iz preprostega razloga: v kolikor bi želeli Capillum Amove prodajati kot že pripravljeno kremo bi morali zaradi ohranjana konsistence in roka uporabe dodajati kemične dodatke. Pri naši proizvodnji pa si tega ne dovolimo. Temu primerno je možno izdelek kupiti le kot prašek, ki ga je potrebno pripraviti za uporabo.

Za kako dolgo zadostuje 100g paket?
Zaradi različne gostote in dolžine dlačic žal ne moremo podati splošnih podatkov temveč le smernice. Pri povprečno poraščeni ženski zadostuje paket za noge, intimni predel in pazduhe. Pri povprečno poraščenem moškem zadostuje paket za prsa, pazduhe in mogoče še trebuh.

Priporočila za uporabo, je potrebno natančno upoštevati!

 1. uporabljajte izdelek v kopalnici, v kabini za prhanje ali kadi
 2. čas uporabe 3-5 minut, odvisno od gostote in trdnosti dlačic
 3. Pred prvo uporabo se pirporoča preizkus na majhni površini kože
 4. v kolikor se draženje ne pojavi po preteku 2 ur, lahko izdelek varno uporabite
 5. v kolikor se med uporabi pojavi pekoč občutek ali nadraženost je kremo potrebno takoj sprati s čisto vodo
 6. po odstranjevanju dlačic ne priporočamo uporabe deodorantov ali parfumov za obdobje 12 ur
 7. med dvema aplikacijama naj preteče najmanj 72 ur
 8. pred uporabo odstranite nakit
 9. primerno za prsa, pazduhe, noge, hrbet, roke in intimne predele
 10. neprimerno za glavo, obraz, oči, nos, ušesa, bradavičke, kožna znamenja, pri aknasti, poškodovani ali nadraženi koži, pri sončnih opeklinah ali pri potrjenih alergijskih reakcijah. V kolikor uživate zdravila, ki imajo vpliv na kožo ali bolehate za kožno boleznijo se je pred samo uporabo potrebno posvetovati s specialistom ali vašim osebnim zdravnikom
Znamka: Arte Fiori
Dodatne informacije

Sestavine: Calcium Hydroxide, Zizyphus Spina Christi Leaf (Nutzpflanzen-Pulver ohne Farbstoffe).

Navodila za varnost:
Po sami uporabi si je potrebno temeljito umiti roke. Vsebuje alkali.
Prepovedano uživati. Pri zaužitju je potrebno nemudoma obiskati zdravnika ter pokazati embalažo.
Izogibajta se stika z očmi in sluznico.
V primeru stika z očmi je te potrebno temeljito sprati z vodo in obiskati zdravnika.
Izdelka ne shranjujte na mestih, ki so dosegljiva otrokom.

Capillum Amove je bilo licenzirano v Nemčiji in izpolnjuje smernice EU za kozmetiko in zakone nemškega prava ter dermatološka testiranja. Navodila za varno uporabo, sestavine ter varnostna potrdila so priložena in potrjena na ministrstvu za potrošnjo in živila Republike Nemčije.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Arte Fiori Capillum AMOVE Green Edition, 100 g

5 recenzij kupcev v drugih jezikih

3,4 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
2 (22%)
4 Zvezdice
4 (44%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
2 (22%)
1 Zvezdica
1 (11%)

9 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 5 recenzij v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci, ki so naročili "Capillum AMOVE Green Edition, 100 g" so naročili tudi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder