Titali Schmetterlingsland Milo s korenjem in limono

Odpravi notranjo čemernost in vam pričara nasmeh na obrazu!

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Stop The Water While Using Me! All Natural Cucumber Lime Bar Soap
Dr. Banfai Gartenzauber

Opis

Veselje, zabava in lahkotnost

Pričara smeh na vašem telesu. Prinaša svetlobo, barve, veselje, zabavo, humor, lahkotnost, radost in zadovoljstvo. Izerdno lahka, barvita in živahna energija v vsakdanjem življenju. Pomaga, da bo vaša notranja iskra ponovno zažarela.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Zahtevna koža, Za vse tipe kože, Suha koža
Znamka: Titali Schmetterlingsland
Dišave: Dišave citrusov

Sestavine

Sestavine: saponified cocos nucifera oil, olus oil, helianthus annuus oil, olea europaea oil, brassica napus oil, cera flava (beeswax), organic natural carrot juice bio, NaOH, 100% pure essential oil citrus limon, rosmarinus officinalis, citronella grass, melissa indicum, boswellia sacra, CI77492, CI77491, CI77499, powered by RostockEssenzen™

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo s korenjem in limono