Titali Schmetterlingsland Milo s korenjem in limono

Odpravi notranjo čemernost in vam pričara nasmeh na obrazu!

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • nežno in prijazno do kože
  • 100% rastlinsko milo
  • ščiti kožo pred izsušitvijo

Opis

Veselje, zabava in lahkotnost

Pričara smeh na vašem telesu. Prinaša svetlobo, barve, veselje, zabavo, humor, lahkotnost, radost in zadovoljstvo. Izerdno lahka, barvita in živahna energija v vsakdanjem življenju. Pomaga, da bo vaša notranja iskra ponovno zažarela.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Zahtevna koža, Za vse tipe kože, Suha koža
Znamka: Titali Schmetterlingsland
Dišave: Dišave citrusov

Sestavine

Sestavine: saponified cocos nucifera oil, olus oil, helianthus annuus oil, olea europaea oil, brassica napus oil, cera flava (beeswax), organic natural carrot juice bio, NaOH, 100% pure essential oil citrus limon, rosmarinus officinalis, citronella grass, melissa indicum, boswellia sacra, CI77492, CI77491, CI77499, powered by RostockEssenzen™

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo s korenjem in limono