Rosental Organics - naravna kozmetika in kozmetični pripomočki

Ekskluzivni, vrhunski in izključno naravni izdelki za nego kože

Rosental Organics predstavlja resnično čisto naravno kozmetiko iz kakovostnih, vrhunskih sestavin in naravne obdelave!

Nakupovanje po kategorijah

Rosental Organics: 54 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Poslanstvo Rosental Organics je izdelava čiste, naravne in pristne naravne kozmetike, ki uravnoteži in pomladi kožo na popolnoma naraven način.

Za izdelavo izbranih dobro premišljenih izdelkov se uporabljajo visoko kakovostne sestavine, ki spodbujajo lastnosti samozdravljenja telesa in pomagajo koži od znotraj, do njene resnične lepote.

Pomemben je naraven način izdelave, kajti le takrat lahko naravne aktivne snovi optimalno razvijejo svojo polno moč. To pomeni, da med proizvodnjo na noben način sestavin ne segrevajo ali nevtralizirajo vonjav, pridobljenih aktivnih sestavin. Kozmetika Rosental Organics se tako konzervira samo z lastnimi ohranitvenimi sposobnostmi rastlin in tako ima rok trajanja le 12 mesecev.

Cilj podjetja ni le dobro počutje uporabnika na koži, ampak dobro počutje velja za vse: okolje, dobavitelje, proizvajalce. Zato dobavitelje surovin izbirajo z največjo skrbnostjo. Največjo pozornost pa namenjajo pravičnim delovnim pogojem. Na primer, znamka Rosental Organics sodeluje z žensko zadrugo v Maroku. Na ta način lahko skupaj poskrbimo, da svet postane lepši.

  • 100% naravne sestavine
  • originalni učinek in najčistejša kakovost
  • brez kemijskih aditivov, parabenov / sulfatov ali konzervansov
  • brez barv in dišav
  • cruelty free