Ekskluzivna in čista naravna kozmetika znamke MERME Berlin

Izdelki za nego kože z naravnimi, čistimi in veganskimi sestavinami z minimalno sesatvinami

MERME Berlin pomeni čisto, preprosto naravno kozmetiko, ki je v skladu s svojo "Filozofijo minimalnih sestavin" brez polnil in skoncentrirana na svojo učinkovitost. Uporabljajo se le najbolj zanesljive in učinkovite surovine, ki se zavestno pridobivajo iz trajnostne pridelave po vsem svetu

MERME Berlin: 16 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

MERME Berlin je leta 2016 ustanovila v Avstraliji rojena Claire Ralston, ki je strast do čiste nege čiste kože odkrila med študijem na avstralski šoli Natural Beauty. Iskanje dobre bio nege je navdihnila njena babica, rezultat pa je ustanovitev blagovne znamke: Merme.

Pri MERME Berlin je poudarek na filozofiji »minimalizma v steklenički«. Izdelki so visokokakovostni in učinkoviti, tako da lahko delujejo čisti, brez potrebe po dodatkih. Zato blagovna znamka ponuja preprosto linijo osnovnih izdelkov, ki je sestavljena iz najboljših sestavin in lahko navdihuje vse, od začetnikov naravne kozmetike do lepotnih navdušencev.

Poleg tega sta trajnost in spoštljivo ravnanje z naravo zelo pomembni, kar se odraža v odločitvah MERME Berlin , da bodo uporabljali samo veganske sestavine in jih napolnil v steklo, ki ga je mogoče reciklirati, medtem ko so zunanje škatle izdelana iz kartona in vreč iz bio bombaža Hkrati biotehnološki napredek omogoča razvoj trajnostnih, učinkovitih in čistih sestavin. Na ta način lahko živimo "Clean Skin Care".