Hands on Veggies - bio kozmetika z zelenjavo

Inovativna veganska kozmetika za nego kože in las

Hands on Veggies je sinonim za inovativno, vegansko bio kozmetiko iz vrta!
Avstrijska veganska znamka je sinonim za novo, svežo, mladostno in absolutno revolucionarno bio kozmetiko, ki je enostavno "zelena".

Več o tej revolucionarni kozmetiki pa lahko preberet na Hands on Veggies

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Hands on Veggies

Hands on Veggies: 12 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Veganska avstrijska znamke Hands on Veggies se je rodila iz želje po razvoju nove, sveže, mlade in popolnoma revolucionarne bio kozmetike, ki je enostavno "zelena" in vse prej kot običajna.

Glavna zvezda v izdelkih visoke kakovosti je resnično nekonvencionalna: zelenjava. Na trgu kozmetike posegajo predvsem po sadju in cvetju, zelenjava pa ponuja neprimerljivo več hranljivih snovi, vitaminov in antioksidantov. Nekatere naravne sestavine so pridobljene s procesom bio fermentacije in nudijo še širši spekter dragocenih aktivnih sestavin za nego kože in las.

Še ena posebnost Hands on veggies je konzerviranje kozmetike. To je zagotovljeno z zeliščnimi izvlečki in fermentiranimi sestavinami. Gre za posebej razvito naravno konzerviranje na več ravneh. To ponuja dvojno korist: trajnost in nego.

Tudi embalaža izdelkov Hands on Veggies je nekaj posebnega. Izdelana je na osnovi iz bio plastike, ki se lahko proizvaja iz sladkornega trsa. Material ni samo trajnosten, ampak prihrani tudi veliko CO2-emisij. Prazna embalaža je primerna za recikliranje.

Znamka Hands on Veggies je:

  • veganska
  • ECOGEA bio certificirana
  • cruelty free
  • naravno konzervirana z bio-fermentacijo