BIRKENSTOCK Natural Skin Care - naravna kozmetika

Certificirano naravni izdelki za nego kože z dragocenim izvlečkom skorje hrasta plutovca

BIRKENSTOCK Natural Skin Care je sinonom za certificirano naravno kozmetiko, ki je izdelana po najvišjih standardih kakovosti in zanjo veljajo najstrožja merila za preizkušanje.

Nakupovanje po kategorijah

Marken / BIRKENSTOCK Natural Skin Care

BIRKENSTOCK Natural Skin Care: izdelek

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Kot svetovno znana blagovna znamka BIRKENSTOCK Natural Skin Care stoji za kakovostjo, funkcionalnostjo in dobrim počutjem. Z BIRKENSTOCK Natural Skin Care so ponudbo razširili na kakovostno in certificirano naravno kozmetiko. Poudarek je na dragoceni negi obraza in telesa z inovativno ključno sestavino, katere surovina je enaka kot za podplat legendarnih čevljev: naravna pluta.

Kompleks multiaktivne sestavine, ki se proizvaja iz njega, je popolnoma naraven bio-lipidni kompleks, ki ga dobimo s postopkom ekstrakcije iz plutovinastega hrasta in kokosovega olja. Ta učinkovina spodbuja regeneracijo celic, ima krepilni učinek in izboljša ravnovesje vlage. BIRKENSTOCK Natural Skin Care izkorišča naravno sposobnost regeneracije hrasta plutovca, ki stalno obnavlja svoj sloj lubja. Izvleček plutovinega hrasta BIRKENSTOCK Natural Skin Care nudi tudi učinkovit učinek proti staranju zahvaljujoč elastičnim lastnostim surovine.

Plutovinasti hrast je fascinanten - njegov celoten cikel je okolju prijazen: gozdovi lahko letno vežejo približno 14 milijonov ton CO 2 in tako proizvedejo toliko kisika, da bi se z njim lahko oskrbeli celo majhno mesto. Poleg tega je zaradi svoje regeneracije surovina obnovljiva. Lubje se nežno lušči ročno in v 9-ih ciklih. Poleg tega so plutovinasti hrastovi gozdovi biotopi za nešteto živalskih vrst in tako prispevajo k ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Naravni izdelki za nego kože BIRKENSTOCK so:

  • certificirano BDIH - COSMOS Natural
  • veganski
  • brez preskusov na živalih
  • izdelano v Nemčiji