Antonia Burrell Holistic Skincare

Antonia Burrell stoji za čist in luksuzno naravno kozmetiko, brez umetnih dodatkov, ki deluje na preprost način in izboljša kakovost kože. Ampak nega kože na fiziološki ravni tukaj žal ni dovolj - Antonia Burrell zagotavlja celovitostno nego, ki medtem ko je vaša koža negovana poskrbi, da se vaš um spočije in pomiri!

Antonia Burrell Holistic Skincare: 9 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Antonia Burrell sam je eden izmed vodilnih strokovnjakov za nego kože v Združenem kraljestvu in delal v industriji lepote že dve desetletji.

Za več kot 18 let razvija ekipa strokovnjakov  skupaj z Antonio Burrell izdelke za nego kože in še naprej ukvarja z zelo občutljivo in problematično kožo, da le tej pomaga - s 100% naravnimi sestavinami. Celostna nega za to blagovno znamko predstavlja monotono dnevno rutino nego kože na doživetju nivoja razvajanja! Aromaterapevtski učinek sadne in cvetlične dišave krepi um, medtem ko je koža navlažena in nahranjena.

Podjetje proizvaja izdelke v Angliji. So popolnoma brez umetnih snovi,kot so parabeni, naftnih derivati, sintetične dišave, SLS, PEG, glikoli ali druge kemikalije, ki jih ne želite imeti v naravni kozmetiki in niso testirani na živalih. Poleg tega podpira Antonia Burrell ekološko kmetovanje po vsem svetu.