tek - leseni glavniki iz krtače za lase

Visokokakovostnei glavniki in krtače iz naravnih materialov

Znamka tek proizvaja glavnike in krtače za lase iz naravnih materialov, ki optimalno podpirajo lepoto in zdravje las. Poleg tega, tudi dizajn igra veliko vlogo. Tudi z vidika trajnosti in varstva okolja.

tek: 20 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

tek je bil ustanovljen leta 1977 kot ideja Giulia Valsecchija in se je na italijanskem trgu uveljavil z enim patentiranim izdelkom: krtačo za lase z lesenimi ščetinami. Za les so se odločili zaradi njegovih optimalnih in posebnih lastnosti, zaradi katerih je idealen za lepoto ter zdravje las in telesa.

Od letošnjega leta italijansko podjetje tek svoje izdelke proizvaja izključno iz naravnih materialov, z največjim spoštovanjem do okolja. Izdelujejo glavnike in krtače iz 100% FSC® certificiranega lesa in avantgardne izdelke za frizerje s posebnim poudarkom na varstvu okolja. Vsaka posamezna komponenta lesenih izdelkov je realizirana v skladu z načeli trajnosti. Poleg tega pa izdelki tek izdelki združujejo italijansko izdelavo s tehnologijo, brez, da bi zanemarili dizajn in modni okus.

Blagovna znamka je hitro postala inovativna in nagrajena podjetja - izdelki tek so bili celo razstavljeni v MOMA (Museum of Modern Art, New York). Od leta 2000 je na voljo tudi tek "Ceramic sistem" prva krtača, ki je bila narejena z uporabo vesoljske tehnologije. Tako je tek okrepil svoj vodilni položaj tudi med strokovnjaki, da bi frizerjem in frizerjem zagotovil odlične pripomočke najvišje kakovosti.

Izdelki znamke tek so 100% ročno izdelani v Italiji. Za njih je značilna najvišja kakovost s poudarkom na oblikovanju in trendih, ne da bi pozabili na državno tradicijo obrti. Poleg tega jamčijo okolju prijazno proizvodnjo v celotni proizvodni verigi:

  • uporabljen les prihaja iz gozdov z odgovornim in pravilnim ravnanjem
  • uporaba naravnega kavčuka
  • zaključek se opravi ročno z uporabo lanenega olja ali karnauba voska
  • embalaža je izdelana iz lepenke in je certificirano iz dobro upravljanih gozdov