Schüssler Natur CosMEDics

Schüssler Natur CosMEDics - celostna, naravna in na individualne potrebe prilagojena lepotna nega.
Bistvene mineralne soli v kombinaciji z visokokakovostnimi naravnimi sestavinami, kot so karitejevo maslo, arganovo in jojobino olje, za zdravo in sijočo kožo!

Kategorije:

Schüssler Natur CosMEDics: 31 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

SCHÜSSLER terapija - individualna metoda zdravljenja

Ideja za ta edinstveni sistem zdravljenja prihaja od nemškega homeopata in zdravnika Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler-ja  in je sedaj verjetno najbolj pomembna alternativna metoda zdravljenja z uporabo mineralov. Nobena druga metoda zdravljenja, namreč ni individualno prilagojena in tako kompleksna, da bi omogočila mineralno ravnovesje v telesu. Simptomi pomanjkanja mineralnih snovi so različni od različnih barvnih tonov, odtenkov in sijočih delov obraza. Dr. Schüssler je v svojih letih delovanja ugotovil, da pomanjkanje nekaterih mineralov povzroča značilne poškodbe. Dandanes je znano, da telo potrebuje minerale, da lahko optimalno opravlja svoje naloge. Vsakršno neravnovesje, lahko zmede presnovni proces. Prav tako na mineralno ravnovesje v telesu vplivajo različni dejavniki: starost  poglobi gube, zaradi slabe prehrane se pogosto pokažejo znaki zakisanja kože, kopičenje toksinov se pokaže z izpuščaji, pusta koža priča o izčrpanosti,..Tudi številni drugi znaki, lahko kažejo na spremembo ravnovesja ali povečano potrebo po mineralih.
Vse to je osnova za razvoj terapije Schüssler, ki je še vedno zelo pomembna pri zdravljenju pomanjkanja mineralnih snovi.

Diagnoza obraza

Vse drobne gube in gubice, obarvanje obraza in sijoče predeli kože kažejo na pomanjkanje določenih mineralnih soli. Ta opozorila našega telesa moramo opaziti in jim prisluhniti! Z ustrezno terapijo je mogoče preprečiti nekatere bolezni. Prednost kreme je, da se njene sestavine hitro absorbirjo skozi kožo in neposredno delujejo kjer je potrebno. 

Uporaba kreme

Kremo Schüssler Natur CosMEDics lahko uporabite 2-3 krat na dan. Z nežnimi krožnimi gibi jo nežno vmasirajte na prizadeto območje. Pazite, da hkrati ne uporabljate proizvodov, ki vsebujejo mentol, kafro ali evkaliptus, saj lahko te sestavine močno poslabšajo učinek kreme Schüssler. 

Samoumevno, seveda

Glavna sestavina proizvodov Schüssler je prečiščena voda, ki deluje kot topilo in vlažilec. Naslednja pomembna sestavina je karitejevo maslo, čudovita rastlinska maščoba, ki je garantirano nepredelana in brez kakršnih koli dodatkov. Zelo hitro se vpije v kožo, stimulira samozdravljenje in dolgotrajno vlaženje. Poleg tega vsebuje tudi olje iz marelčnih koščic, ki je bogato z esencialnimi hranilnimi snovmi in vitaminom A. Idealno za suho, občutljivo in zrelo kožo. Vsebuje tudi jojobino olje, ki uravnoteža in intenzivno navlaži tudi suho kožo.

Vsi izdelki iz skupine SCHÜSSLER Natur CosMEDics so zagotovo:

  • Natrue certificirani
  • 100% naravni
  • s karitejevim maslom
  • brez parabenov
  • brez alergenov
  • brez naftnih derivatov