NOELIE - kozmetika z bio sestavinami

Razkošni in ekskluzivni izdelki za nego kože in las

V NOELIE so čiste naravne sestavine in najnovejša biotehnologija združeni na visoki ravni v skladu z geslom "Resničnoje nova lepota". Izdelki ponujajo vrhunsko kozmetiko za kožo in lase - brez kompromisov.

Nakupovanje po kategorijah

NOELIE: 34 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

NOELIE, ki ga je leta 2019 ustanovil Bahar Krahn ponuja visokokakovostno razkošno nego brez kakršnih koli kompromisov. V zavedanju, da lahko resnična lepota izvira le iz skrbne harmonije med človekom in naravo, se z vsega sveta zbirajo samo trajnostne rastlinske snovi iz etičnega gojenja in trgovine. Rezultat je optimiziran v kombinaciji s čistimi aktivnimi sestavinami iz biotehnološke proizvodnje, tako visokokakovostne kot tudi izjemne učinkovine kozmetike najnovejše generacije. Vodo, ki je običajno na prvem mestu v kozmetičnih formulacijah, pri NOELIE nadomestijo sveži, čisti rastlinski sokovi. To daje izdelkom še posebej visoko hranilno gostoto z visoko stopnjo učinkovitosti, ki kar najbolje skrbi za kožo in lase.

Kozmetika NOELIE je sestavljena iz izbranih naravnih sestavin, ki so kombinirane z vrhunskimi biotehnološkimi učinkovinami poglobljenega znanja o koži. Kot liposomske formulacije in razvajajoče teksture laskajo koži in lasem in zahvaljujoč svojim subtilnim, a hkrati dotikajočim se aromam zagotavljajo pridih razkošja. To pomeni, da so kos kakršni koli primerjavi z drugimi kozmetičnimi izdelki iz luksuznega segmenta. Pri NOELIE vse surovine ustrezajo najvišjim standardom.

Izdelki NOELIE so:

  • BDIH COSMOS ORGANIC certificirani
  • dermatološko in klinično preizkušeni
  • preizkušeni s strani Univerze v Mainzu
  • brez sintetičnih dišav in barvil
  • trajnostno zapakirani
  • niso testirani na živalih