Italijanska naravna kozmetika znamke naturaequa

Naravni izdelki za nego kože in las

Majhna italijanska blagovna znamka naturaequa stoji za naravno kozmetiko z odgovornostjo in trajnostjo! Ponuja izdelke za nego od nog do glave, izdelane iz surovin pretežno iz lokalne proizvodnje v Italiji.

Nakupovanje po kategorijah

naturaequa: 57 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

naturaequa proizvaja enostavne izdelke. Pri proizvodnji uporabljajo surovine iz okolja s poudarkom na trajnosti. Pozornost do okolja se odraža tudi na recepturah, embalažah ,oglaševanju, brošurah in ostalem. naturaequa ne ponuja le izdelkov, temveč tudi možnost izbire. Zato se osredotočajo na trajnost v čedalje bolj spreminjajočem se svetu.

Po dolgoletnih izkušnjah v kozmetičnem sektorju se je rodila ideja za kakovostno naravno nego z dodatno odgovornostjo. Eno od načel natureque je ponuditi visokokakovostne, a stroškovno ugodne naravne izdelke s surovinami z 0 kilometrii, kot so lokalne in fair trade surovine.

0 km pomeni, da surovine izvirajo iz neposredne okolice, da bi se izognili nepotrebnim prevozom. Za sestavine, ki niso na voljo lokalno, naturaequa išče majhne proizvajalce, ki so ustrezno plačani in pripadajo projektom poštene trgovine.

Naturaequa pripisuje velik pomen uporabi izdelkov s čim manj plastike. Prednost imajo materiali, primerni za recikliranje, kot so aluminij ali steklo. Zunanja embalaža je narejena iz recikliranih kartonov.