MATARRANIA kakovostna bio kozmetika iz olivnega olja

MATARRANIA kakovostna bio kozmetika iz olivnega olja

Luksuzna nega z izvrstnimi sestavinami in privlačna, trajnostna embalaža

Španska kozmetična znamka MATARRANIA združuje trajnostno, razkošno kozmetiko, na osnovi hladno stisnjenega bio olivnega olja iz prvega stiskanja. Podjetje se nahaja v kraju Teruel, v provinci Aragón. Blagovna znamka uporablja samo bio certificirane sestavine in ima bio certifikat Soil Association.

MATARRANIA ve, kako uporabljati podeželsko avtentičnost z zbiranjem tradicionalnih receptov za razvoj nežne, učinkovite in popolnoma naravne kozmetike. Formule izdelkov so popolnoma brezvodne ter imajo razkošne teksture z naravnimi, sredozemskimi vonji. MATARRANIA je več kot le znamka, temveč gre za bolj trajnosten in skladen projekt, ki se drži svoje filozofije : izboljšanje zaščite okolja, podpiranje lokalnega gospodarstva in naravne oskrbe brez aditivov ali kemičnih procesov.

Filozofija MATARRANIJE:

  • Lepota je dediščina vseh in ta lepota se prenaša skozi zdravje, srečo in osebno spoštovanje.
  • Kozmetika optimalno združljiva s kožo in izdelana iz rastlinskih in ekoloških sestavin.
  • Lokalne sestavine so prednost.
  • Podpora socialnega gospodarstva, kmetijstva in tradicionalne živinoreje v neposredni regiji ter vrednote, ki so tam trdno ukoreninjene.
  • Razvoj preproste, poštene in učinkovite kozmetike.
  • 100% surovin prihaja iz ekološke pridelave in so ustrezno certificirane.
  • 0,7% letnega dobička se podari lokalnim projektom, povezanih s trajnostnim razvojem.

Izdelki MATARRANIA ne vsebujejo vode - glavna sestavina je vrhunsko ekološko olivno olje - posebej zaradi bližine pridelave oljčnega olja. Vendar pa se pri izdelavi kozmetike uporabljajo tudi druga rastlinska olja, kot so mandljevo, sončnično ali lešnikovo olje. Za vsa olja je značilna njihova visoka kakovost in hladno stiskanje. Poleg tega so izdelki bogati z rastlinskimi izvlečki: v regiji obstaja velika in dobro ohranjena vrsta divjih aromatičnih in zdravilnih rastlin ter globoko ukoreninjena in priljubljena znanja o njihovi uporabi.

Zakaj olivno olje?

Za tisočletja se olivno olje v Sredozemlju uporablja za nego kože z zelo dobrimi rezultati. Ljudska tradicija uporabe olvnega olja, pa tudi številne sodobne študije, upravičujejo uporabo olja pri negi kože, še posebej občutljivih tipov kože. Med drugim zaradi naslednjih značilnosti:

  • Je močan antioksidant, ki vsebuje visoko vsebnost vitamina E in polifenolov.
  • Krepi povrhnjico in zahvaljujoč esencialnim maščobnim kislinam, ki jih vsebuje.spodbuja njeno elastičnost.
  • Oljčno olje ni mastno in ni komedogeno - ne maši por.

Pakiranje izdelkov MATARRANIA je izdelano s 30% recikliranega stekla. Uporaba plastike je čim manjša - iz nje sos estavljeni le pokrovčki in dozatorji serumov. Zunanja embalaža sestoji iz recikliranega kartona.

Kategorije:

MATARRANIA: 32 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.