Naravna kozmetika znamke LA SOURCE Eau Thermale Rochefort

Visokokakovostni negovalni izdelki z dragoceno termalno vodo iz Francije

Lepota kože je njena krhka lastnost, saj je vsak tip kože brez izjeme v določenem trenutku lahko občutljiv. La SOURCE Eau Thermale Rochefort® zato ponuja združljivo dermokozmetiko s patentiranimi formulacijami, ki jo koža optimalno sprejema.

LA SOURCE Eau Thermale Rochefort: 13 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Blagovna znamka LA SOURCE Eau Thermale Rochefort® slavi nežnost: od estetske embalaže do mehkih, čutnih tekstur in nežnih vonjev do združljivih izdelkov za nego vseh vrst kože in okolja.

LA SOURCE Eau Thermale Rochefort® koži ponuja ekskluzivno in patentirano sinergijo, ki temelji na dveh priznanih kozmetičnih učinkovinah: termalni vodi in organskih rastlinah v učinkovitih negovalnih izdelkih. Ti so pridobljeni z edinstvenim in patentiranim postopkom: nežne infuzije izbranih organskih rastlin v naravno 42 ° C topli termalni vodi Rochefort. Ta idealna temperatura omogoča pridobitev visokokakovostnih učinkovin za formulacijo. Minerali iz termalne vode še posebej nežno izločajo aktivne sestavine rastlin, hkrati pa ohranjajo njihove negovalne lastnosti.

LA SOURCE Eau Thermale Rochefort® tako ponuja najboljšo tehnologijo in strokovno znanje iz raziskav in razvoja Laboratoires LÉA NATURE. Poudarek je predvsem na naravnih in organskih surovinah iz Francije. Kozmetiko proizvajajo v La Rochelle v Franciji.

Izdelki LA SOURCE Eau Thermale Rochefort so:

  • Cosmébio in ECOCERT certificirni
  • pripravljeni s termalno vodo
  • koži prijazni - preizkušeno na občutljivi koži
  • veganski
  • brezalkohola
  • izdelani v Franciji