Pai Skincare – idealna za vsak tip kože

Pai Skincare – idealna za vsak tip kože

Blagovna znamka Pai Skincare razvija izdelke, ki so popolnoma prilagojeni posameznim tipom kože.

Pai Skincare je blagovna znamka naravne kozmetike s sedežem v Londonu, specializirana za občutljivo in k alergijam nagnjeno kožo. Izdelki so razviti, preizkušeni in izdelani po najvišjih kriterijih kakovosti. Dandanes so tako na voljo izdelki, ki so popolnoma prilagojeni zahtevam posameznih tipov kože. Poglejmo si bolj podrobno.

Kakšen izdelek bi morali iskati

Mastna, nečista ali kombinirana koža

Če koža izloča prekomerno količino maščob, so pomembne aktivne sestavine, ki obnovijo naravno ravnovesje kože. Poleg tega je nečista koža pogosto vneta. Pri tem tipu kože se odlično obnese geranija. Poleg tega pomaga zmanjšati rdečico. Olje žafranike ima razstrupljevalni učinek na koži in zmanjšuje velike pore.

Čudovit izdelek znamke Pai Skincare, ki zadosti tem potrebam je se ukvarja s temi vprašanji Dnevna krema z geranijo in osatom .

Še ena dober nasvet je uporaba olj. Na prvi se ne zdi logično, zakaj bi na mastni koži uporabljali olja. Dejansko pa lahko izbrana olja pomagajo uravnotežiti naravno proizvodnjo maščob. Priporočamo Rosehip Bio regenerativno olje . Posebej primerno je za mešane in mastne tipe kože.

Suha in občutljiva koža

Suha koža ne proizvaja dovolj maščob, zaradi česar je podvežena izgubi elastičnosti in nastanku drobnih linij. Pri tej vrsti kože se potrebna maščobna olja, bogata z omega kislinami, ki ščitijo vlažilno bariero kože. Odlična izbira je avokadovo olje. Poleg tega suhi tipi kože potrebujejo izdelke z visoko vsebnostjo vode, da lahko nadomestijo izgubljeno vlago.

To nalogo odlično opravi Vlažilna dneva krema z avokadom in jojobo . Dnevna krema intenzivno nahrani, povečuje vsebnost vlage v koži ter jo optimalno neguje. Prav tako priporočamo uporabo pilinga dvakrat do trikrat tedensko, tako lahko krema optimalno razvije svoj polni učinek. Na ta način boste odstranili odmrle kožne celice, kar je nepogrešljivo za optimalno delovanje.

Zelo suha in zrela koža

Starejša, kot je koža, manj sebuma proizvaja. Zato je lahko zrela koža zelo suha. Fine linije postanejo opaznejše, koža pa je viditi medla in brez življenja. Ta vrsta kože potrebuje izdelke z visoko vsebnostjo vode in naravnimi olji. Voda povečuje ravnovesje tekočine, olja pa ščitijo naravno vlažilno pregrado in pomirjajo. Pomembne so druge aktivne sestavine, ki shranjujejo vodo. Kot je črni bezeg, ki spodbuja nastanek hialuronske kisline. Hialuronska kislina lahko zadrži večkratno težo vode, kar dramatično izboljša hidracijo kože. Poleg tega ne smete pozabiti na regeneracijo, pri kateri se je odlično izkazal izvleček gadovca. Za ta tip kože so pri Pai razvili Age Confidence kremo z gadovcem in makadamijo . Ima antioksidativni učinek, ščiti kožo ter jo intenzivno neguje. Tudi pri zelo suhi in zreli koži pripročamo uporabo pilinga dvakrat do trikrat tedensko.

Izredno občutljiva koža

Preobčutljiva koža veliko hitreje reagira na zunanje dražilce kot zdrava koža. V to kategorijo kože sodijo naslednje kožne težave:

  • rozacea
  • dermatitis
  • ekcemi
  • koprivnica
  • psoriaza
  • perioralni dermatitis

Ključ pri obravnavi teh tipov kože so skrbno prebrane sestavine izdelkov, ter sčasoma identifikacija problematičnih sestavin.

Pri preobčutljivi koži so pomembne pomirjajoče sestavine, kot je na primer kamilica, ki deluje tudi protivnetno. Dobro se obnese tudi vrtnica, ki podpira naravni proces zdravljenja.

Ti dve sestavini sta združeni v Dnevni kremi z vrtnico in kamilico. Krema je bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, zmanjšuje nevarnost draženja kože in pomirja.

Najboljši nasvet pri negi zelo občutljive kože je nega, zmanjšana na najmanjšo možno mero. Bolj kot je nega kože enostavna, prej bo koža vzpostavila naravno ravnovesje. Poleg tega se izogibajte stimulaciji s preveč aktivnimi sestavinami.

Tukaj lahko najdete celotno ponudbo izdelkov Pai Skincare.