GRN [GRÜN] - Shades of Nature

Naravna kozmetika in ličila

Odhod, narava, življenje. Vse to odlično združuje zeleno barvo. In to je tisto, kar je GRN [GRÜN] kot "grön" pomeni. Izhaja iz danščine in je sinonim za "zeleno" - linijo naravne kozmetike, katere izdelki so posebej prilagojeni potrebam različnih tipov kože in las. To je le splošna slika, ne gre le za vsebino, temveč tudi kako so izdelki pakirani. Brez zunanje embalaže, jasna zasnova in enostavna uporaba,...Izdelki, ki prispevajo k pozitivnemu, veselemu razpoloženju.

Nakupovanje po kategorijah

GRN [GRÜN]: 76 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Silke in Stephan Becker, ustanovitelja kozmetične znamke benecos , sta leta 2019 ustanovila blagovno znamko GRN [GRÜN] . Pomembno jim je bilo ustvariti vizualno privlačno, trajnostno, a tudi cenovno ugodno kozmetiko. Zvesto motu: Dobra kozmetika za VSE!

GRN [GREEN] je blagovna znamka naravne kozmetike za različne tipe kože in las, certificirana v skladu z ekološkim standardom COSMOS . Vsi izdelki so razviti po najvišjih standardih kakovosti, učinkovitosti in inovativnosti. Pri tem GRN [GRÜN] uporablja prizemljene in učinkovite surovine, kot sta kumare in jabolka, ki rastejo praktično na pragu. To prihrani CO2, skrajša dostavne poti in podpira ekološko kmetijstvo.