Karbonoir - od kokosa do aktivnega oglja

Karbonoir - od kokosa do aktivnega oglja

Naj bo v prezračevalni tehnologiji, kmetijstvu, čiščenju vode ali v medicini - aktivno oglje je že tisočletja priljubljeno na številnih področjih uporabe. Porozni ogljik ima posebno pomembno lastnost: absorpcijo. To posebnost je mogoče čudovito uporabiti tudi v kozmetičnem sektorju – blagovna znamka Karbonoir to dokazuje.

Aktivno oglje absorbira na najrazličnejših področjih. V medicini ga na primer že od nekdaj uporabljajo neposredno v prebavilih pri prebavnih težavah, saj telo razstruplja in odstranja škodljive snovi. Gobasta narava črnega čudeža se uporablja tudi v kozmetiki. Saj je aktivno oglje odlično tudi za čiščenje telesa oziroma zob. Ogrci, sebum, onesnaženost okolja, bakterije, itd. so nežno odstranjeni oz. se vežejo na oglje. Postopek je nežen do kože in zob.

Iz česa je aktivno oglje?

Črni prah je mogoče pridobiti iz različnih rastlinskih ali mineralnih snovi - lesa, šote ali kokosa (kakor pri znamki Karbonoir). Natančneje se aktivno kokosovo oglje pridobiva iz lupine kokosa. 100% naravno in popolnoma brez aditivov in konzervansov, zaradi česar je idealna sestavina za kozmetiko.

Črna je lepa

Zato se je Karbonoir posvetil aktivnemu oglju in za znamko izbral tudi ustrezno ime: »carbon«, angleška beseda za aktivno oglje in »noir«, francoska beseda za črno.

Pred nekaj leti je Karbonoir prepoznal trend in izdelal dva globoko črna izdelka. Poslovite se od obarvanih zob, nečistoč, mozoljev in ogrc:

Tako kot povpraševanje po izdelkih za nego kože z aktivnim ogljem, tudi ponudba znamke Karbonoir nenehno raste. V ponudbi slovenske blagovne znamke se nahajajo naslednji izdelki:

Anti Aging Serum
Preprečuje nastanek gub in gubic ter polti poda svežino. Hrani in vlaži kožo.

Črna maska z aktivnim ogljem
Nadzoruje sebum, neguje in revitalizira. Hkrati poskrbi za blag piling, ki očisti pore in zmanjša sijaj kože.

Negovalno mazilo z aktivnim ogljem
Hranljiva intenzivna nega za mlade in stare - ščiti pred škodljivimi vplivi okolja, kot so mraz, veter in suhost.

Zobna pasta z aktivnim ogljem
Bakterije in nečistoče so vezane. Pomaga pri preprečevanju nabiranja zobnega kamna in naravno pobeli zobe.

Kliknite tukaj za blagovno znamko Karbonoir!