alva - naravna kozmetika

Negovalni izdelki iz ekoloških surovin

Izdelki alva so sinonim za naravno kozmetiko izdelano iz ekoloških surovin in garancija za kakovostno in učinkovito nego!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / alva

alva: 41 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Tekom desetljetjem raziskav je alva razvila precejšen repertoar znanja. Strastni pristop k znanosti in sočasna prizadevanja za izboljšanje že kakovostnih izdelkov vodijo k nadaljnjim raziskavam. Rezultat tega so izjemni izdelki, ki določajo standarde glede učinkovitosti, rezultatov, združljivosti in okolju prijazne trajnosti - za ljudi, živali in okolje.

Za proizvodnjo alva izdelkov se uporabljajo samo najboljše sestavine iz večinoma nadzorovane ekološke pridelave ali divje zbirke. V kolikor je mogoče, se uporabljajo samo nerafinirana olja, ki ohranjajo vse bistvene sestavine. Naravnost surovin koži omogoča čim boljšo uporabo izdelkov ter normalizira in regenerira lastne funkcije kože. Tako je nega Alva spodbuja samo pomoč kože s ciljem, da obnove, uravnoteženosti, zdravja in naravne lepote. Poleg tega nobeden od proizvodov, zaradi naravnih sestavin ni komerogen.

Od razvoja izdelkov za nego do proizvodnje, alva raziskovalna skupina stalno sodeluje z dermatološkimi in akademskimi organizacijami, zdravniki in akademskimi strokovnjaki, ki zagotavljajo najvišjo kakovost, najboljšo možno učinkovitost in skladnost kože.

Izdelki alva so brez:

  • parabenov
  • mineralnih olj in parafinov
  • površinsko aktivnih snovi lavret in lavril eter sulfat
  • sintetičnih parfumov
  • poskusov na živalih