Alva naravna kozmetika

Alva naravna kozmetika

Izdelki Alva so sinonim za naravno kozmetiko izdelano iz ekoloških surovin in garancija za kakovostno in učinkovito nego!

Kategorije:

Alva: 37 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Tekom desetljetjem raziskav je Alva razvila precejšen repertoar znanja. Strastni pristop k znanosti in sočasna prizadevanja za izboljšanje že kakovostnih izdelkov vodijo k nadaljnjim raziskavam. Rezultat tega so izjemni izdelki, ki določajo standarde glede učinkovitosti, rezultatov, združljivosti in okolju prijazne trajnosti - za ljudi, živali in okolje.

Za proizvodnjo Alva izdelkov se uporabljajo samo najboljše sestavine iz večinoma nadzorovane ekološke pridelave ali divje zbirke. V kolikor je mogoče, se uporabljajo samo nerafinirana olja, ki ohranjajo vse bistvene sestavine. Naravnost surovin koži omogoča čim boljšo uporabo izdelkov ter normalizira in regenerira lastne funkcije kože. Tako je nega Alva spodbuja samo pomoč kože s ciljem, da obnove, uravnoteženosti, zdravja in naravne lepote. Poleg tega nobeden od proizvodov, zaradi naravnih sestavin ni komerogen.

Od razvoja izdelkov za nego do proizvodnje, Alva raziskovalna skupina stalno sodeluje z dermatološkimi in akademskimi organizacijami, zdravniki in akademskimi strokovnjaki, ki zagotavljajo najvišjo kakovost, najboljšo možno učinkovitost in skladnost kože.

Proizvodi, ki so bili preverjeni s strani Ökotest, so bili dosledno ocenjeni kot "zelo dobri". Poleg tega je Alva v velikimeri ECOCERT certificirana in priporočena s strani PETE, največje svetovne organizacija za pravice živali.

Izdelki Alva so brez:

  • parabenov
  • mineralnih olj in parafinov
  • Laureth in llauryl ether sulfatov
  • sintetičnih parfumov
  • poskusov na živalih