Phitofilos - naravna kozmetika

Veganski izdelki za nego kože in las ter rastlinske barve za lase

Phitophilos je italijanski pionir na področju čistih rastlinskih barv za lase in nege las - 100% naravno, za vaše lase!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Phitofilos

Phitofilos: 120 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Phitophilos je eno izmed prvih italijanskih podjetij, specializirano na področju čistih rastlinskih barv za lase, kane in naravne nege las. Rezultat več kot desetletnih izkušenj je, da za vsak tip in barvo las, najdemo idealen Phitophilos izdelek.

Barvanje z rastlinskim prahom velja za starodavno umetnost - kot "Arte d'Erbe" - in je s pomočjo Phitophilos na tem področju prišlo do nove podobe. Nenazadnje je tudi dejstvo, da je naraven način življenja in trajnostni razvoj vedno bolj pomembno. Za rastlinski prašek, ki barva in neguje je pri Phitophilosu spoštovan na najvišji ravni kakovosti, enako velja za pridelavo, ki varčuje z viri in proizvodnjo, ki je okolju prijazna. Poleg tega so vsi izdelki Phitophilos veganski in Vegan OK certificirani.

Iz tega razloga smo pri Phitophilos s pravico ponosni na inovativne, negovalne, ekološko potrjene VegetAll-linije, 3 šamponi in 3 geli, za barvanje z rastlinskimi izvlečki - to ne krepi samo učinek barvanja, temveč tudi podaljša obstoj barve. Izdelki so proizvedeni revolucionarno in okolju prijazno, izvlečki pa so pridobljen na posebno nežen način. Vse lastnosti barvanja ostajajo povsem ohranjeni. VegetAll izdelki za osebno nego so tako izredno učinkoviti, 100% biološko razgradljivi in proizvodeni brez odpadkov.

Različne kane v prahu iz skupine Phitophilos so 100% prijazne do okolja, saj ne vsebujejo škodljivih snovi. Poleg tega zagotavlja gojenje kane delovna mesta in socialno varnost prebivalstva v rastočih področij. Dodatno je ustavljeno širjenje puščave saj rastline uspevajo na samem robu obstoječe puščave.