Fair-Trade naravna kozmetika znamke akamuti

Naravni izdelki za nego obraza, telesa in las ter aromaterapijo

Dobrodošli v svet 100% naravne, ekološke in etične lepotne nege iz skupine Akamuti!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / akamuti

akamuti: 125 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Ime tega majhnega družinskega podjetja iz Walesa, Akamuti, je afriškega izvora in pomeni nekaj takega kot "majhno drevo" in "malo medicine". Oba predstavljata tudi to, kar predstavljajo sami izdelki: uporaba zdravilne moči narave za ljudi, in hkrati nositi odgovornost za njihovo zaščito in ohranitev.

Pri pripravi je velik pomen posvečen skrbnemu ročnemu delu. Vsak izdelek je narejen iz kompozitnih materialov, posebej z roko in ročno pakiran, gre za 100% naravne sestavine brez dodatkov.

Akamuti povsem opušča testiranja na živalih in seveda pazi na sam izvor sestavin, ki marjo biti prijazne do okolja in prijazne do ohranjanja živalskih vrst. Na primer, uporablja se samo palmovo olje pridobljeno na trajnosten način, da se ne - kot pri konvencionalnemu pridobivanju - podirajo celotni gozdovi in se tako uničuje habitat številnih živali.

Sledljivost izvora surovin - arganovo olje iz Maroka, oljivno olje iz Palestine, ali karitejevo maslo iz Gane - je enako pomembna kot pravični delovni pogoji ljudi, vključeni v proizvodnjo. Akamuti vrednoti visokokakovostno ročno delo in zato podpira mala podjetja ..

Lokalni proizvajalci se podpirajo, surovino se ščitijo in izboljšujejo se življenjski pogoji ljudi in živali.

Vsi izdelki so:

  • brez konzervansov
  • 100% naravne surovine
  • pakirani v reciklažnih materialih
  • niso testirani na živalih
  • pošteno proizvedeni in trgovani