Paul Penders - naravna kozmetika

Veganski negovalni izdelki in dekorativna kozmetika

Paul Penders je aktiven borec za okolje in zaščito živali. Filozofijo podjetja lahko najdete tudi v njihovih izdelkih. Njegova filozofija je "brez kemikalij" in "brez testiranja na živalih."

Veganski izdelki za nego kože in dekorativna kozmetika za ljudi vseh starosti!

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 14 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pionir nizozemske naravne kozmetike je v prvih urah obstoja želel samo, da izdelki vsebujejo izključno naravne sestavine in da izdelki niso testirani na živalih. S tem ciljem je samo podjetje skoraj propadlo pri Nizozemskih uradnih organih, ki so želeli, da so izdelki testirani na živalih v kolikor želijo te prodajati na tržišču. Brez odlašanja je Paul Penders predstavil svoje podjetje na ZDA tržišču in je začel s proizvodnjo visokokakovostne in veganske kozmetike. Danes nadaljuje svoj zmagovit pohod po vsem svetu.

Lahka sestavina v izjemnih izdelkih je LevensESSENTIE Gold® - življenjska sila - ki so jo, po tradicionalnem receptu, uporabljaje že babice iz zgoščenega izvlečka, iz 22. različnih bio-zelišč in zdravilnih rastlin. Ima antioksidativen učinek, med drugim, veže proste radikale in neguje kožo z različnimi vitamini in encimi - za sijočo in zdravo polt.

Paul Penders- izdelki so:

  • 100% naravni
  • niso testirani na živalih
  • Halal certificirani
  • AVA certificirani - 100% veganski!