I WANT YOU NAKED - vrhunska naravna kozmetika

Visokokakovostni izdelki za nego kože in las ter kopanje

Maksimalno čutni izdelki za nego iz čistih naravnih sestavin!
Izdelki skupine I WANT YOU NAKED imajo skrbno izbrane sestavine po treh načelih. Prvič, obstaja le najboljše in naravnih sestavin, drugič, ni sintetični aditivov in tretjič, vsak izdelek je ročno izdelan v Münchnu. Torej vsak izdelek izpolnjuje visoke zahteve glede kakovosti in koži prinaša prave srečne trenutke.

Nakupovanje po kategorijah

I WANT YOU NAKED: 79 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Ustanovljeno leta 2014 s strani Aline Werr, s kozmetiko iz naravnih sestavin, ki so tako čutna, vabljiva in čustvena. Tako so za reepture izbrane sestavine, kot so soli, olja in zdravilne rastline, ki imajo največje pozitivne učinke za kožo in dobro počutje. Poleg tega so proizvodi v lastni tovarni narejeni - ročno.

I WANT YOU NAKED deluje na treh principih:

  1. luksuz - koncentracija na bistvu in najvišja kakovost surovin ter specifična kombinacija aktivnih sestavin. Cilj je, da ciljno usmerejne sestavine delujejo maksimalno.
  2. odpovedujejo se - kozmetika I WANT YOU NAKED je dejansko "gola" - brezkompromisno je brez kakršnih koli sintetičnih dodatkov, poskusov na živalih, itd.
  3. čas - pravilno uporabljeno, čas je dragocena dobrina! Zato je potrebno pri I WANT YOU NAKED za vse zgoraj navedene korake čas - tako za skrbno izbiro surovin, kot tudi za proizvodnjo, ki se opravi ročno. Torej, vsak izdelek je edinstven, ki je narejen s strastjo, spoštovanjem in predanostjo.