Naravna kozmetika znamke Antos

Bogata ponudba izdelkov za nego kože in las za vso družino

Antos je bil ustanovljen v 90. letih na hribih Monferrato. Kozmetika je narejena z zeliščnimi izvlečki in naravnimi sestavinami po preprostih, a učinkovitih receptih. Antosova filozofija je ponuditi kreativne izdelke s svežimi formulami, ki vsebujejo minimalno sestavin. Na ta način se uporaba konzervansov in embalaže drastično zmanjša.

Nakupovanje po kategorijah

Antos: 144 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Antos uporablja surovine, ki jih je certificiral ali odobril ECOCERT , ter zdravilna zelišča iz certificiranega ekološkega kmetijstva.

Izdelki Antos so narejeni v Italiji

  • Preprosti: malo, a učinkovitih sestavin
  • Kreativni: v smislu mešanic naravnih sestavin
  • Esencialni: z najmanj embalaže
  • Sveži: Antos kozmetika uporablja minimalno konzervansov - vsi izdelki so čim bolj sveži!

Dišave, ki jih je izbral Antos, niso alergene in so IFRA certificirane. Poleg tega so odobreni tudi po standardih ICEA in AIAB in so bili skrbno izbrani na podlagi njihove tolerance na koži. Poleg tega izdelki vsebujejo le majhne količine do 1% ali manj.

Antos svojim proizvodom običajno ne doda več kot 0,1-0,3% dišav (v količinah, določenih v varnostnih listih dišave). Ti parfumi nimajo negativnega vpliva na ravnovesje kože ali okolja in so sintetizirane mešanice, ki izhajajo predvsem iz predelave eteričnih olj. So v skladu s standardi, ki prepovedujejo uporabo potencialno alergenih snovi.