Zobna ščetka skupine TIO

Okolju prijazni in inovativni izdelki za higieno zob

TIO dokazuje, da se plastičnim odpadkom lahko izognemo tudi pri vsakodnevnih predmetih! In da lahko celo trajnostna zobna ščetka doseže zasnovo!

Marken / TIO

TIO: 6 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Kot številne domiselne in dobre stvari se je TIO blagovna znamka pojavila iz nujnosti - ideja in možnosti so bile tam, toda vodilni proizvajalci zobne nege niso bili zainteresirani. To delata zdaj dva predana človeka, da bi svet malo izboljšala? Točno tako! Ustvarila sta podjetje in razvijata izdelke.

Rešitev za preprečevanje nastajanja odpadkov in zmanjšanje plastike je presenetljiva in inovativna: zobna ščetka z izmenljivimi glavami. In še vedno z resnično kul, nagrajenim dizajnom: očistite zobe s čisto vestjo in slogom!

Poleg tega je zahvaljujoč potovalni kapici TIO zobna ščetka tudi idealen higienski spremljevalec na poti.

Proizvodi so že tako usmerjeni k absolutni vzdržnosti, kar jim omogoča, da prihranite velike količine odpadkov že od samega začetka. Poleg tega, ker je pomembno, da ustanovitelji TIO naredijo več za naš planet in podprejo in popravijo naš ekosistem. Da bi to dosegli bo 5% dobička darovanega za čiščenje oceana. Tako nakup vsake zobne ščetke TIO podpira ta impresiven in v prihodnost usmerjen obsežni projekt, ki uporablja najnovejšo tehnologijo in predanost obvladovanju herkulske naloge, da se osvobodjo naši oceani od plastičnih odpadkov.

Za zobno ščetko so značilne naslednje prednosti:

  • ščetine v dveh jakostih: izdelane iz trajnostnega bio-najlona, ki je narejen iz ricinusovega olja
  • profesionalni rez: profil ščetin je bil razvit na podlagi najnovejših študij zobozdravstvenega inštituta Univerze Witten / Herdecke.
  • glava: izdelana iz celuloze (les FSC) in zamenljiva
  • popolna higiena: gladke površine in brezhiben prehod - tako bakterije nimajo nobene možnosti
  • oprijem: ergonomsko zaobljene točke na ročaju zagotavljajo oporo in so brez mehčalcev
  • ročaj: ročaj za večkratno uporabo je izdelan iz trdnega PE, ki je izdelan iz sladkornega trsa