Celulit in pomarančna koža

Čvrstilna in gladilna naravna kozmetika za podporno nego celulitisa

Celulit - pomarančna koža - predstavlja za približno 80 odstotkov vseh žensk več ali manj resen problem. Vendar pa je ta problem "le" kozmetične narave. Preprečite nastajanje celulita s paleto izdelkov v spletni trgovini Ecco Verde.

Celulit: 75 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Nasvet za odpravljanje celulita:

  • Šport je zelo učinkovit proti celulitu. Šport in gibanje pretvarjata telesno maščobo v mišično maso, mišice nadomestijo maščobno tkivo in tvorijo tako zelo napeto in gladko silhueto.
  • Počasno zmanjševanje odvečne telesne teže. Kadar se zaradi zmanjševanja telesne maščobe zmanjnšujejo podkožne maščobne celice se zmanjšajo tudi izbokline na površini kože. Zmanjševanje telesne teže mora potekati počasi, kajti v nasprotnem primeru postane koža še bolj ohlapna. Pri hitri redukciji telesne teže izgubi telo veliko beljakovin, ki so pomemben sestavni del vezivnega tkiva, kar posledično pripelje do posledice izgube vezivnega tkiva in poslabšanja stanja celulita.
  • Masaže s ščetkami in knajpanje spodbujajo krvni in limfni obtok, kar lahko eventuelno zmanjša ali prepreči nabiranje vode v koži in tako zmanjša nastajanje celulita.