Celulit in pomarančna koža

Celulit in pomarančna koža

Čvrstilna in gladilna naravna kozmetika za podporno nego celulitisa

Ne glede na to, ali je vaša postava vitka ali okrogla - približno 80% vseh žensk se spopada s pomarančno kožo na stegnih, zadnjici, trebuhu ali nadlahti. Celulit je nevšečnost, ki prizadene skoraj vsako žensko. S pravilno nego pa je mogoče to kozmetično težavo preprečiti ali omiliti.

Celulit: 113 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Nasvet za odpravljanje celulita:

  • Šport je zelo učinkovit proti celulitu. Šport in gibanje pretvarjata telesno maščobo v mišično maso, mišice nadomestijo maščobno tkivo in tvorijo tako zelo napeto in gladko silhueto.
  • Počasno zmanjševanje odvečne telesne teže. Kadar se zaradi zmanjševanja telesne maščobe zmanjnšujejo podkožne maščobne celice se zmanjšajo tudi izbokline na površini kože. Zmanjševanje telesne teže mora potekati počasi, kajti v nasprotnem primeru postane koža še bolj ohlapna. Pri hitri redukciji telesne teže izgubi telo veliko beljakovin, ki so pomemben sestavni del vezivnega tkiva, kar posledično pripelje do posledice izgube vezivnega tkiva in poslabšanja stanja celulita.
  • Masaže s ščetkami in knajpanje spodbujajo krvni in limfni obtok, kar lahko eventuelno zmanjša ali prepreči nabiranje vode v koži in tako zmanjša nastajanje celulita.