Primavera - naravna kozmetika

Naravna kozmetika in aromaterapijski izdelki za celo družino

Naravna nega, eterična olja in mešanice eteričnih olj za dobro počutje telesa in duha, združeni pod enim imenom: PRIMAVERA.

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Primavera

Primavera: 247 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

PRIMAVERA je od sredine 80. let sinonim za aromaterapijo. Desetletja izkušenj so pripepljala PRIMAVERO do široke palete izdelkov za nego telesa in aromoterapijo. Poudarek je na celovitostnem pristopu, ki temelji na ravnovesju zdravja, lepote in dobrega počutja.

Tukaj je zelo pomembna najvišja kakovost, skrbno izbrane naravne sestavine, pravična trgovina, spoštljiv odnos do narave in ljudi ter odgovornost. Pri PRIMAVERI je prepričanje, da lahko le čiste in naravne sestavine ter odgovorno ravnanje na koncu pripelje do končnih izdelkov, ki imajo pozitiven učinek na počutje. Zato podpira PRIMAVERA trajnostne in ekološke projekte ter pravično trgovinsko.

Dodatno PRIMAVERA zavrača poskuse na živalih in za izdelke uporablja sestavine, ki niso živalskega izvora, izjema je le neobdelan bio-čebelji vosek in bio-mleko. To pomeni, da je približno 3/4 Primavera izdelkov veganskih.

Prepričani ste lahko, da so Primavera izdelki brez:

  • sintetičnih sestavin
  • parabenov
  • gensko spremenjenih organizmov
  • kemičnih barvil, dišav in konzervansov