Veganska kozmetika znamke Nourish London

Veganska kozmetika znamke Nourish London

Celotna paleta izdelkov na enem mestu

Nourish London ponuja zelo učinkovito, znanstveno zasnovano, vegansko bio kozmetiko, brez testiranja na živalih, narejeno iz naravnih sestavin. Podpirano s strani strasti do inovacij, nagrad za nego, ter s strani zdrave in lepe kože.

Kategorije:

Nourish London: 57 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Britanska blagovna znamka stoji za idejo, da je zdrava koža tudi lepa koža. V vsehi njihovih izdelki uporabljajo samo naravne, bio-certificirane surovine, ki delujejo skupaj z naravnimi procesi kože in ustvarjajo lepo, sijočo in zdravo kožo.

Formulacije pripravlja dr. Med. Pauline Hili, znana strokovnjakinja z več kot 30-letnimi izkušnjami, ki uporablja močne naravne sestavine za ustvarjanje zelo učinkovite in inovativne naravne organske nege.

Vsi naravno aktivni izdelki so ustvarjalno zasnovani in ustvarjeni z ljubeznijo v lastnem laboratoriju v Londonu. Uporabljajo samo najčistejše, najkakovostnejše surovine, brez testiranja na živalih, zato Nourish London ne skrbi samo za vašo kožo, temveč tudi za naš planet.

Z nenehnimi inovacijami in uporabi najnovejših dosežkov v naravni kozmetični industriji si Nourish London prizadeva zagotoviti najučinkovitejšo, 100-odstotno naravno nego kože, ki presega vse izdelke, sestavljene iz sintetičnih sestavin. Poslanstvo je spodbuditi ljudi, da v svojih proizvodih za nego kože zmanjšajo toksine in kemikalije ter uživajo prednosti čiste, zelene kozmetike - za kožo in okolje!