Veganska kozmetika znamke Nourish London

Veganski izdelki za nego kože

Nourish London ponuja zelo učinkovito, znanstveno zasnovano, vegansko bio kozmetiko, brez testiranja na živalih, narejeno iz naravnih sestavin. Podpirano s strani strasti do inovacij, nagrad za nego, ter s strani zdrave in lepe kože.

Nakupovanje po kategorijah

Marken / Nourish London

Nourish London: 64 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Britanska blagovna znamka stoji za idejo, da je zdrava koža tudi lepa koža. V vsehi njihovih izdelki uporabljajo samo naravne, bio-certificirane surovine, ki delujejo skupaj z naravnimi procesi kože in ustvarjajo lepo, sijočo in zdravo kožo.

Formulacije pripravlja dr. Med. Pauline Hili, znana strokovnjakinja z več kot 30-letnimi izkušnjami, ki uporablja močne naravne sestavine za ustvarjanje zelo učinkovite in inovativne naravne organske nege.

Vsi naravno aktivni izdelki so ustvarjalno zasnovani in ustvarjeni z ljubeznijo v lastnem laboratoriju v Londonu. Uporabljajo samo najčistejše, najkakovostnejše surovine, brez testiranja na živalih, zato Nourish London ne skrbi samo za vašo kožo, temveč tudi za naš planet.

Z nenehnimi inovacijami in uporabi najnovejših dosežkov v naravni kozmetični industriji si Nourish London prizadeva zagotoviti najučinkovitejšo, 100-odstotno naravno nego kože, ki presega vse izdelke, sestavljene iz sintetičnih sestavin. Poslanstvo je spodbuditi ljudi, da v svojih proizvodih za nego kože zmanjšajo toksine in kemikalije ter uživajo prednosti čiste, zelene kozmetike - za kožo in okolje!