Lady Green Paris naravna kozmetika za mlade ženske

Visokokakovostni izdelki za nego v modni embalaži

Lady Green Paris - Francoska kozmetična znamka, ki poudarja pomembnost odlične kakovosti. Z barvito zasnovo in žensko dišavo, so izdelki idealni za nego kože mladostnikov in mladih žensk.

Lady Green: 24 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Francoska kozmetična znamka Lady Green pripisuje velik pomen odlični kakovosti in pozitivnemu, prijetenu pristop do mlade kože in s tem povezanih težav s kožo. Ker je večina podjetij proizvaja unisex izdelke za fante in dekleta, so pri Lady Green razvili negovalne izdelke izključno za dekleta in mlade ženske, saj se potrebe kože mladih deklet v mnogih pogledih razlikujejo od potreb fantov.

Kot prva naravna kozmetika za dekleta in mlade ženske v Evropi, Lady Green ponuja kozmetično linijo, prilagojeno potrebam njihove kože. Barvita zasnova in ženski vonj izdelkov, pa je privlačen tudi navzven. Poleg tega pri Lady Green pomembno vlogo igra kakovost in učinkovitost, zato je kozmetika bogata z naravnimi aktivnimi sestavinami, ki pomagajo spraviti težave s kožo pod nadzor.

Pomembno je osveščanje mladih deklet in žensk, da so lepe, saj lepota prihaja od znotraj. Ko se zabavate, ljubite ali ste samo vesele, se to izraža na vašem izgledu. In lepota ima precej opraviti z dobrim počutjem - ko se v svoji koži dobesedno počudite udobno, tako tudi izgledate. In pri tem lahko pomaga Lady Green!

Lady Green kozmetika:

  • ECOCERT certificirano
  • PETA certificirano
  • brez parabenov, PEG, fenoksietanola
  • brez GSO, sintetičnih barvil in dišav
  • dermatološko testirano