Naravna kozmetika znamke FUN!ETHIC

Francoski izdelki za nego žensk vseh starosti

"Bienvenue" ali dobrodošli v pisani svet majhne alzaške znamke FUN!ETHIC, ki si je zastavila cilj, proizvajati visokokakovostno naravno kozmetiko po poštenih cenah!

Nakupovanje po kategorijah

FUN!ETHIC: 18 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Izdelano v Franciji - cenovno ugodna kakovost za vse!

Ideja FUN!ETHIC je, da dokaže, da lahko sodobna družba proizvaja regionalno, trajnostno, visokokakovostno, v skladu z najvišjimi etičnimi standardi: najboljša kakovost po poštenih cenah in s čisto vestjo! Kaj hočemo več?!

Znamki FUN!ETHIC je "odgovorna kozmetika" zelo pomembna, zato imajo regionalni partnerji prednost in so poskusi na živalih strogo prepovedani. Ustanovitelj podjetja Olaf Maurice in Martine Schmitt, prav tako menita, da je preglednost pomemben dejavnik za odnos zaupanja med podjetjem in potrošniki - iz tega razloga so vsi podatki podjetja, od dobaviteljev pa vse do ključnih podatkov, javnosti dostopni.

3 starostne skupine - 3 linije proizvodnje

Namesto, da bi kozmetiko izdelali glede na tip kože si je podjetje FUN!ETHIC umislilo sistem proizvodnje 3 linij izdelkov, ki so oblikovani glede na potrebe ženske kože v 3 življenskih obdobjih: obsegajo čistilno vodo, olje za nego, dnevno kremo in dezodorant. Za kožo 30 letu obstaja še maska za obraz.

Être ado - linija za najstnike, dekleta nad 12 letom, za mlado kožo, ki potrebuje dodatno pozornosti pri vseh vzponih in padcih, ki so sestavni del odraščanja: vlaženje, uravnoteženje in protivnetna nega. Tako je dodatna skrb za nego kože odveč in najstniki se lahko popolnoma posvetijo odraščanju.

Avoir 20 ans - za vse mlade dame nad 20. nezapletena negovalna linija, ki združuje vse funkcije, ki jih potrebujete za sijoč videz: vlaži, krepi, poživlja in naredi kožo mehko in gladko.

Vivre ses 30 ans - negovalna linija za posebne potrebe kože nad 30. FUN!ETHIC je dokaj enostaven in preprost, ki podari vaši koži tisto nekaj ekstra. Vivre ses 30 ans izdelki intenzivno navlažijo in nahranijo, so antioksidativni in stimulirajo naravno regeneracijo celic kože - za zdravo in lepo kožo.

FUN!ETHIC ​​​​​​​je:

  • Cosmébio -certificirano
  • niso testirani na živalih
  • odišavljeni s 100% naravnii dišavami
  • proizvedeno okolju prijazno in v skladu s strogimi etičnimi standardi
  • izdelano v Franciji