Biopark Cosmetics - naravna kozmetika, eterična olja in surovine

Slovenska blagovna znamka za bolj naravni in kakovostnejši stil življenja!

Nakupovanje po kategorijah

Biopark Cosmetics: 166 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Biopark je slovenska blagovna znamka naravne kozmetike. Vendar njena ustanovitelja - Peter in Teja Novšak - svoje delo vidita širše kot le prodajanje kozmetičnih izdelkov: nudita podporo pri iskanju naravnega in kakovostnejšega življenjskega sloga. Sama si prizadevata živeti v skladu z ljubeznijo in strastjo do narave in okolja, kar se odraža tudi v filozofiji podjetja.

Kozmetika Biopark ponuja široko paleto nosilnih olj, eteričnih olj, hidrolatov, rastlinskih in mineralnih praškov ter drugih izdelkov rastlinskega izvora.

Vsi njihovi izdelki so izdelani brez testiranja na živalih, so v skladu z EU predpisi in jih odlikuje edinstveno razmerje med ceno in kakovostjo. Da bi to dosegli, se v največji možni meri izogibajo posrednikom, sami oblikujejo etikete in izdelke ročno polnijo z največjo možno skrbnostjo in ljubeznijo. Poleg tega so Biopark izdelki narejeni le iz ekološko certificiranih surovin – vse izdelke je certificiral slovenski inštitut Kon-Cert kot naravno oziroma organsko kozmetiko.