Aquatadeus - naravna kozmetika

Za občutljivo, razdraženo in suho kožo ter kožo nagnjeno k nevrodermatitisu

Po meri za zelo suho, iritirano in razdraženo kožo.

Marken / Aquatadeus

Aquatadeus: 7 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Aquatadeus​ je posebna linija za nego problematično kožo. Bistvo naših izdelkov je dragocena Aquatadeus zdravilna voda. Dokazano je, da pomaga pri ekcemih, luskavici (psoriazi) in glivicah na stopalih in nohtih. Znanstveno preizkušena in uradno priznana v Avstriji kot zdravilna voda. Aquatadeus-zdravilna voda prihaja iz vira na 1100 metrih nadmorske višine v Öblarnu (Štajerska), Avstrija. Njen učinek je znan že iz 17. stoletja. Odlikuje se predvsem po svoji nizki pH-vrednosti, ter visoki vsebnosti žvepla in mineralov.

Avstrijska linija, Aquatadeus je:

  • brez silikonov, parafinov, mineralnih olj in parabenov
  • brez umetnih barvil

Zdravilna voda v spreju, akutna krema in losjon so narejeni brez konzervansov. Negovalni šamponi, balzam za prhanje in robčki so nežno konzervirani.
Defensil ® plus posebno sredstvo, ki je prisotno v nekaterih izdelkih (akutna krema in robčki), je čista zeliščna kombinacija semen črnega ribeza, izvlečkov trte in koncentriranega sončničnega olja, iz nadzorovane ekološke pridelave. Defensil ® plus je tako idealna kombinacija aktivnih sestavin za občutljivo, hitro razdraženo kožo in kožo pod stresom. - pomirja, lajša srbenje in pomaga stabilizirati zaščitno pregrado.