Douces Angevines - naravna negovalna kozmetika

Negovalni izdelki za otroke in odrasle

Douces Angevines ročno proizvaja enostavno in učinkovito naravno kozmetiko v sožitju z naravo - z izbranimi surovinami iz francoskega Anjou!

Nakupovanje po kategorijah

Douces Angevines: 59 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Skrivnost lepotne nege Douces Angevines je sestavljena iz precej majhnih, preprostih skrivnosti, ki naredijo to znamko tako posebno.

Skrivnost # 1: CosmétoFluides - ne gre ne za kremo, ne olje ampak čarobno, brezvodno mešanico tekočega čistega rastlinskega zlata.

Skrivnost # 2: Lepotni vrt. Douces Angevines vrt se upravlja v skladu z biodinamično pridelavo in zgleduje po srednjeveški tradiciji zelišč in zelenjavnih vrtov. V tem vrtu najdem 40% sestavin. 20% jih prihaja iz trajnostne divje zbirke. Preostalih 40% pa predstavljajo eterična olja, dragocena rastlinska olja in redke rastline, te izvirajo iz majhih ekoloških kmetij iz Anjou ali iz eksotičnih surovin iz pravične trgovine.

Secret #3: Proizvodnja s tradicionalnimi metodami in z naravno energijo sonca in lune. Brez mehanskih ali kemičnih sredstev V laboratoriju se pod vplivom vremena izdelujejo kraljevski in učinkoviti macerati.

Skrivnost # 4: Dinamičnost. Na žalost skoraj pozabljena umetnost odkrivanja, modulacije in ohranjanje energije in zemeljske moči rastlin je zelo pomembna pri Douces Angevines. Pri tem igra veliko vlogo tudi ročno mešanje.

Skrivnost #5: Prava vloga dišav. Nega iz skupine Douces Angevines daleč presega preprosto zahtevo po lepoti. Ustrezne dišeče rastline so skrbno izbrane po starih tradiciji, za vsak izdelek in vsak posamezen tip kože posebej. To je edini način, ki ustvari edinstveno harmonijo, ki je več kot zgolj nega kože.

Skrivnost #6: Edinstvena obrt. Vsi izdelki so skrbno ročno izdelani v lastni tovarni, z vso pozornostjo in ljubeznijo. Iz narave se vzame le tisto, kar je resnično nujno. Zaradi majhne proizvodnje je možna ročna in dinamična izdelava. Čutno izdelanih izdelkov, ni mogoče nadomestiti z nobeno strojno izdelavo.

Vsi izdelki iz Douces Angevines so:

  • Cosmébio in ECOCERT certificirani
  • pod nobenim pogojem niso testirani na živalih in imajo One Voice certifikat
  • ročno in dinamično izdelani
  • 100% rastlinski