Biopark Cosmetics Eterično olje jasmine

V aromaterapiji je eden najbolj znanih afrodiziakov

  • zlato rumene barve
  • omamen, sladek cvetlični vonj
  • uporablja se za masažo trebuha nosečnic za lažji porod
  • eden najbolj znanih afrodiziakov
  • € 14,99 (€ 299,80 / 100 ml)

vklj. 22% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne ponedeljek, 23. september: Naročite četrtek do 11:00 ure.

Vsebina: 5 ml

V moj seznam želja

Št. izd.: BPC-BIOP015, Vsebina: 5 ml

EAN: 3830066650157

  • zlato rumene barve
  • omamen, sladek cvetlični vonj
  • uporablja se za masažo trebuha nosečnic za lažji porod
  • eden najbolj znanih afrodiziakov

Trgovina Ecco Verde spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Ecco Verde spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:

  • Slovenija: brezplačna dostava že od € 29,90.
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite do četrtek 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 2 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun

Opis

Poreklo: Indija

Opis in uporaba: pridobljeno z ekstrakcijo iz cvetov jasmina. Je zlato rumene barve in ima omamen, sladek cvetlični vonj. V aromaterapiji je eden najbolj znanih afrodiziakov, razredčen pa se tradicionalno uporablja za masažo trebuha nosečnic za lažji porod. Uporabljajo ga tudi proti depresiji, za dihalne organe, boleče mišice in povečanje napetosti kože. Globoko pomirja, koristi tudi ljudem s spolnimi težavami. Dodaja se lahko v kozmetične izdleke za nego suhe, občutljive ali mastne kože ter v losjone proti brazgotinam in strijam.

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: Jasmin lahko mešano z večino drugih eteričnih olj, še posebej dobro pa se sklada z: bergamotka, vrtnica, sandalovina in vsa olja citrusov.

Zanimivosti: jasmin je zimzelen grm z omamno dišečimi belimi cvetovi zvezdaste oblike, ki zraste do 10 metrov. Pravijo mu tudi kralj med rožami, je ena najbolj znanih rastlin, ki se uporablja zaradi vonja. Izhaja iz Azije in Afrike, v 17. stoletju pa je prispel v Evropo in kmalu postal osnova za vse parfume. Jasminovi cvetovi so izjemno občutljivi, še vedno jih obirajo ročno in hitro obdelajo po starodavnih metodah, da ohranijo svoje lastnosti.

Opozorila: pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Lahko povzroči preobčutljivost kože pri določenih ljudeh. Ni toksično ali dražeče. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti.

Vrste izdelkov: Eterična olja
Znamke: Biopark Cosmetics
Dišave: Rožnato

Sestavine (INCI)

Navodila za varno uporabo eteričnih olj

Vprašanja in odgovori na temo Biopark Cosmetics Eterično olje jasmine

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

4,9 od 5 zvezdic
23 (92%)
1 (4%)
1 (4%)
0 (0%)
0 (0%)

25 ocen

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 15 recenzij v drugih jezikih.