Titali Schmetterlingsland Milo z borom Nature

Globoko vdihnite, osvobodite se in uživajte!

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Saint Charles Trdo milo Apotheker

Opis

Dihajte globoko, osvobodite se in uživajte! Jasno čist vonj bora nudi svežino in pomaga lažje zadihati. Vliva pogum in moči na vseh ravneh in pomaga pri brezvoljnosti, utrujenosti in občasnih padcih. Bor jača imunski sistem in obrambne sile telesa.

titali © naravna mila so 100% naravna rastlinska mila, obogatena s 100% naravnimi, čistimi eteričnimi olji. Vsako milo je ročno izdelano in unikatno in je s strani ga. Margit Hruske kreirano in okrašeno z ljubeznijo, veseljem, kreativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

V nasprotju z industrijsko proizvedenimi mili so rastlinska mila iz skupine titali © povsem naravna, veliko bolj blaga in nežnejša do kože. Zaradi visokokakovostnih rastlinskih olj in ciljnega namastenja ostajajo v milu ohranjene proste maščobne kisline, ki že med samim umivanjem nadomestijo izgubljen hidro-lipidni film kože. To naredi roke mehke na dotik, varuje kožo pred izsušitvijo in uravnava trajno ravnovesje vlage v koži.

Gre za naravni izdelek, zato se lahko dostavljen izdelek od prikazanega razlikuje!

Vrste izdelkov: Mila
Tip kože: Za vse tipe kože
Znamka: Titali Schmetterlingsland

Sestavine

Sestavine: saponified olea europaea oil, olus oil, cocos nucifera oil, helianthus annuus oil, NaOH, 100% pure essential oil pinus cembra, powered by Rostock-EssenzenTM

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Titali Schmetterlingsland Milo z borom Nature