S5 Skincare naravna nega

S5 Skincare so bio-cosmeceuticals, ki so koncepirani za potrebe različnih tipov kože. Z močnimi, klinično preizkušenimi, bioaktivnimi sestavinami iz 5 najbolj ekstremnih ekosistemov na svetu.

Kategorije:

S5 Skincare: 8 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

S5 Skincare je oblikovan tako, da učinkovito in na povsem naravni način deluje proti vsaki obliki težav s kožo, npr. rdečice, akne, občutljivost in predčasno staranje. Saj je naša koža izpostavljena vsakednevnemu stresu okolja, sevanju, temperaturnim nihanjem, vetru, kemikalijim in onesnaževanju. Vsaka koža je drugačna in se drugače odziva na omenjene dejavnike. S5 Skincare je hipoalergen in posebej zasnovan za nego in zaščito kože, kjer ostaja delež, da si mora koža pomagati sama. Potrebno jo je reprogramirati: od reaktivne v odporno in močno.

Rastlinske sestavine prihajajo iz petih najbolj ekstremnih ekosistemov na svetu,

  • Arktika
  • Alpske regije
  • Morje
  • Puščava
  • Deževni pragozd

kjer so rastline izpostavljene raznim ekstremnim oblikam okolja in so razvile lastne zaščitne mehanizme, da bi preživele v teh ekstremnih razmerah. Bioaktivne snovi, izkoristimo za nego saj imajo enak učinek na kožo kot ga imajo na rastlino. S5 Skincare ni samo učinkovit pri zdravljenju težav s kožo, temveč lahko tudi prepreči prezgodnje staranje kože.

S5 Skincare izdelki imajo certifikat ECOCERT in so brez alergenih sestavin.