ZOYA GOES PRETTY

Mateja

Vsi izdelki so narejeni iz 100% naravnih, surovih, nerafiniranih sestavin,  ki med procesom  proizvodnje nikoli ne presežejo 40° C, saj lahko le tako v sebi ohranijo vse dragocene hranilne snovi.

Verjamejo v preprostost njihovih izdelkov, zato v vsaki pločevinki najdemo le mešanico maksimalno 2 sestavin. Vsa masla so organska in nerafinirana, neprocesirana in ne vsebujejo popolnoma nobenih kemikalij.

Izdelki so pakirani v praktične in simpatične kovinske pločevinke in so primerni za nego telesa od nog do glave. Odlično se obnesejo tudi na lasnih konicah, pri negi nohtov, zaščiti ustnic.

Pri izdelkih je izredno pomembno poreklo surovin in spodbujanje lokalnih pridelovalcev, zato uporabljajo le:

  • Olje vrtnic, sivke in šipka iz Bolgarije 
  • Ekološko, nerafinirano karitejevo maslo iz Ghane
  • Kakavovo maslo iz Peruja
  • Arganovo olje iz Maroka

V spletni trgovini Ecco Verde je trenutno na voljo 11 Zoya Goes Pretty izdelkov.

Novost letošnje pomladi so:

Maslo s karitejevim maslom in Camellio

Maslo združuje mešanico karitejevega maslo in olja Camellije zato je primerno tudi za najbolj občutljivo kožo. Ima odlične vlažilne lastnosti in je primerno tudi za nego nohtov. Hitro se vpije za seboj pa pušča nežen vonj.

Maslo s karitejem in kokosom

Nežen in pomirjujoč balzam združuje kombinacijo karitejevega masla in kokosovega olja. Primeren je za nego občutljive kože, ki je po uporabi pomirjena in odeta v eksotičen vonj kokosovega olja.

Ste že izbrali svojega najljubšega ;-)?