Naravne dišave v priročnem žepnem pakiranju

Povsem naravne dišave Farfalla so zdaj na voljo v priročnem žepnem pakiranju. Tako imate dišavo vedno pri roki, ko jo potrebujete. Zahvaljujoč naravnim sestavinam, so te dišave edinstvene.

Naravne dišave so tako raznolike kot narava sama. Švicarsko podjetje Farfalla se upira trendu in proizvodnji sintetičnih dišav, zato se vedno nanaša le na naravne sestavine. V svojih esencah uporabljajo le 100% veganske surovine iz ekološke pridelave.

Primerjava umetnih in naravnih dišav

Razlogi za današnjo razširjeno uporabo umetnih dišav so različni.

Umetne dišave

  • so poceni v primerjavi z naravnimi esencami
  • se lahko proizvedejo v vsakem vonju. Obstajajo tudi vonji, ki se ne pojavljajo v naravi kot taki, na primer jagode in lilije.
  • se na koži obdržijo dlje in so vedno enakega vonja
  • niso varne in ker niso v skladu z naravo, so težko razgradljive. Lahko se zgodi, da se posamezne snovi v podkožnem maščobnem tkivu telesa kopičijo, kar lahko dolgoročno vodi k alergijam.

Farfalla gre po drugačni poti. Podjetje že več kot 30 let proizvaja naravne dišave. V vsem tem času se način proizvodnje ni veliko spremenil. Še vedno se vse sestavine ročno tehtajo, mešajo in pakirajo. 

Tako kot uporaba naravne kozmetika, tudi uporaba naravnih dišav prispeva k varovanju okolja. Eterična olja, ki se uporabljajo v naravnih parfumih, so manj obstojna in se na koži obdržijo približno štiri ure, vendar pa imajo neprimerljiv značaj in globino.

Res edinstvene dišave

Za to kar se oglaševalci mnogih parfumov tako trudijo, Farfalla ustvarja brez dodatnih naporov: edinstvenost! Niti dva parfuma med seboj nista enaka. Razloga sta dva: prvič, naravne surovine, ki se z vsako letino razlikujejo, kar vodi do različnega končnega vonja. Drugi razlog pa je, da je vsak človek drugačen. Tekstura kože ni nikoli enaka, zato vonj na vsakem človeku drugače reagira in tako pride do povsem edinstvene dišave. 

Želite tudi vi prepoznaven in edinstven parfum? Odkrijte našo ponudbo Farfalla dišav tukaj.