Lepotni trendi 2016

Lepotni trendi 2016

Naravna kozmetika in naravni make up si ne zasluži mesta za običajno kozmetiko, saj je lahko dosežemo enak efekt, vendar brez škodljivih sestavin. Zato si poglejmo najnovejše lepotne trende. Kaj je hit leta 2016? 

Vseh trendov iz modnih pist, seveda ne moremo vpeljati v vsakdanje življenje. Včasih so predragi, včasih preveč bizarni. Kljub temu pa lahko marsikaj iz Berlina, New Yorka, Pariza in Milana enostavno uporabimo. 

Oči

Letos se eyeliner uporablja kreativno. Z njim lahko enostavno obrobite oči. Mogoče lahko preizkusite eyeliner v beli barvi? 

Ne smemo pozabiti na tkao imenovan ''cut out'' liner. Izgleda zelo trendi in je enostavno za nanos. Enostavno z mokrim čopičem nanesite senčino v kot oči. K temu dodajte še črto na zunanji veki.

Trend leta 2016 je modro senčilo. Pri pravilni uporabi, pričara svežino na vsak obraz. Je pa potrebno malce previdnosti. Modro senčilo v kombinaciji z ogromno ostalimi ličili ni dobra ideja. Črno obrobljene oči pa so vedno v modi.

Trend dvo barvnega barvanja las, se seli tudi na senčila za oči: videz v dveh odtenkih. Za mističen barvni efekt uporabite dve različni barvi. Za začetek lahko preizkusite modro in zeleno. 

Obrvi

Tudi v letu  2016 je pozornost usmerjena v obrvi. Te naj bi delovale čim bolj naravno in košato hkrati. Če nimate naravno poudarjenih obrvi, si lahko pomagate s kozmetičnimi pripomočki.

Ustnice

Poudarjene ustnice so že dolgo v modi. Od svetlo rdečih do bogatih jagodnih tonov - vaša izbira.

Vrnil se je tudi lip gloss. Transparentni sijaj je nepogrešljiv. 

Lasje

Pogosto vidimo tople blond in rdeče odtenke, zelo popularni pa so postali tudi platinasti in hladno sivi odtenki. 

Pri pričeskah prevladujeta dva glavna stila: na eni strani dolgi, mehko padajoči poniji, ki potekajo vse do obrvi. Potem pa so tukaj še sijoči dolge pričeske v mehkem videzu. Moker izgled je in. Najboljše pri njem pa je, da daje elegantno gladek videz, zato je zelo primeren za vsakdanjo rabo v nekaj preprostih korakih.

Za dekoriranje las uporabite svetleče broške, enostavne usnjene trakove in obroče.

Lak za nohte

Zelo na kratko, letos morate preizkusiti drzne redeče odtenke in linearne vzorce.