Isabellastyle si je preizkusila:

Deo sprej za stopala in čevlje z oljem čajevca

Deo sprej krepi, zaradi posebne sestave eteričnih olj, higieno kože stopal. Prav tako preprečuje glivice. Deo vsebuje olje čajevca in rožmarina iz nadzorovane biološke pridelave, ki blažita potenje in neprijeten vonj stopal. Blaga formula, brez alkohola predstavlja 2 v 1 aktivno nego vaših stopal in čevljev. Uporabljam predvsem za blažitev potenja in zaščito pred neprijetnim vonjem. Po tuširanju, si sprej nanesem na stopala in občutek lahkih nog je zelo prijeten ter osvežujoč. Vonj spreja za stopala je prečudovit in mi je predvsem všeč to, da prelepo dišijo.

BAOBAB Foot Spray - izvrsten izdelek, za zdravljenje in nego znojnih nog

Uporaba Martina Gebhardt BAOBAB Foot Spray, zmanjša znojenje vaših nog ter poveča vaše splošno dobro počutje. Uporabljam ga predvsem v poletnih mesecih in kadar sem v situaciji, kadar sem veliko na nogah in visokih petah, saj so takrat moje noge izpostavljene prekomernemu potenju. Po nanosu tega spreja je občutek lahkih nog zelo osvežujoč in predvsem mi ustreza po napornem dnevu, saj resnično deluje na dobro počutje. Ublaži simptome utrujenosti. Priporočam vsem tistim, ki imate podobne vsakodnevne situav+cije preobremenjenosti vaših nog, ali pa le situacijo, ko morate v javnosti seztui čevlje.


Ecco verde je zame najboljša spletna trgovina z široko izbiro vseh kozmetičnih pripomočkov, ki jih vsaka ženska ali moški enostavno mora imeti. Strokovna ekipa, hitra dostava in ugodni ter kakovostni nakupi.