CATTIER PARIS- COSMETIQUE & NATURALE

Cattier Paris je francosko podjetje,ki se že vrsto let ukvarja s proizvodno naravne in kvalitetne kozmetike za moške in ženske.  Njihov cilj je obogatiti bogastva in darov narave, ne da bi ji kdaj škodovali. To je njihova zaveza za več kot 45 let. V svoji ponudbi ponujajo celotno paleto naravne in organske kozmetike, ter higienskih izdelkov.

SOIN HYDRATANT PROTECTEUR

Krema za nego moške kože z aromatičnimi izvlečki kakava osvežijo in poživijo kožo, bio aloe vera pa kožo pomirja in jo še dodatno navlaži vitamin E pa kožo bogato regenerira in jo poživi. Krema se razmeroma hitro upije in ko kožo in jo navlaži skozi cel dan. Uporaba je priporočena zjutraj in zvečer.

MASQUE ARGILE

Maska z zeleno zdravilno zemljo za mastno in mešano kožo že po imenu zvezni zelo zanimivo. Maska, ki jo sestavlja zdravilna zemlja in meta. Meta ima pri tej sestavi izjemen pomen, ker na koži deluje zelo osvežilno in kožo dobesedno prečisti. Po končanem tretmaju je koža izjemno mehka in malce izsušena, zato je po uporabi priporočena uporaba dnevne ali nočne kreme, ki je primerna vašemu tipu kože. Maska je izredno kvalitetna in 100% ustreza ekološkim standardom.

DENTIFRICE BLANCHISSANT

Sredstvo za beljenje zob, ki hkrati krepi odpornost zob proti kariesu,  ščiti zobno sklenino in kombinira učinke nežnega in temeljitega čiščenja za zdrave in bele zobe je izjemna zobna pasta z večimi pozitivnimi lastnostmi. V kombinaciji nežnega ti temeljitega čiščenja zobe beli in jih hkrati tudi ohranja zdrave.