Bogata vlažilna nega za suho kožo: linija za nego kože Intense Moisture

Bogata vlažilna nega za suho kožo: linija za nego kože Intense Moisture

Farfalla Intense Moisture negovalna linija vsebuje rožo vstajenja, bolj poznano pod imenom Rose Jeriho. To je vrsta puščavske rastline, ki ima sposobnost, da preživi dolgo časa brez ene same kapljice vode. Rastlina ima sposobnost shranjevanja vode. To lastnost imajo tudi Farfalla Intense Moisture liniija izdelkov. Proizvodi kožo oskrbijo z vlago, preprečujejo občutek napetosti, ki je posledica klimatske naprave, dolgih letalskih letov in sončenja. Izdelki sproščajo kožo in jo trajno negujejo.

Intense Moisture hranilna in vlažilna maska

Hranilna in vlažilna maska je eden izmed naših favoritov. Kadar se uporablja preko noči, se izčrpani depoji dobesedno polnijo med spanjem, zahvaljujoč ekstraktom rože vstajenja. Njena želatinasta struktura, prijetno olje mandarine, kadila in olje iz semen korenja pripomorejo k obnovi kože. Učinek je viden že po 15 minutah. Koža je videti bolj gladka, nežnejša in popolnejša. Ko izdelek sperete, maska tvori fino peno, ki pušča žameten občutek na koži. Vsestranskost te maske je brezmejna, lahko se jo uporablja kot dnevno ali nočno kremo. Ko koža potrebuja dodatno spodbudo vlage lahko najprej uporabite lahek vlažilni fluid. Koža je dobro navlažena in negovana. Dermatološki testi so pokzali, da se je vlažnost kože povečala za 25%.

Intense Moisture lahek vlažilni fluid

Farfalla Intense Moisture lahek vlažilni fluid postopno zagotavlja vlago. Ko se uporablja dnevno, deluje kot stimulant za kožo in zagotavlja svežino zjutraj. Fluid se lahko uporablja kot vid dodatnega vlaženja poleg običajne dnevne nege. Naravna zaščitna pregrada kože je okrepljena z esencami rastline vstajenja (Rose Jericho). Ekološko centella olje (Centella asiatica) spodbuja naravno proizvodnjo kolagena in polnjenje kožnih depojev z vlago.

Intense Moisture hranilna vlažilna krema

V tej hranilni in vlažilni kremi najdemo koncentrirano moč iz rastline vstajenja. Rastlinske esence vsebujejo posebno sestavino, ki prestrukturira encime, krepi naravni zaščitni plašč in kožne depoje napolni z vlago. Krema gladi in regenerira s pomočjo ekološkega karitejevega masla in ekološkega olja makadamije. Ekološka aloe vera zagotavlja dodatno vlago in pospešuje obnavljanje celic, medtem ko ekološka centella (Centella asiatica) spodbuja naravno proizvodnjo kolagena. Vlažnost kože je povečana za 25%, koža je vidno izpopolnjena. Hranilna in vlažilna krema se lahko uporablja kot dnevna in nočna krema in je primerna za suho kožo.