Bio Marina - lepota z dušo

Bio Marina - lepota z dušo

Bio Marina je kozmetična linija, ki je bila razvita posebej za nego las, telesa in obraza. Kozmetika je ekološka in veganska. Pri Bio Marina sledijo viziji, ki se vrača k osnovam. Poudarek je na naravni spodobnosti kože, da zaščiti svoje potenciale in v celoti izkoristi svojo sposobnost. 

Filozofija naravne kozmetike Bio Marina je trajnostna in celovita lepota, ki je odraz lastnega bitja. Lepota, ki navdihuje druge z igrivostjo in poštenjem in tako izžareva naravo. Bio Marina je naravna in iskrena. Uživajte v kreacijah naravne kozmetike - ne od proizvajalca do potrošnika, ampak od osebe do osebe - kot del vašega sveta. 

Bio Marina poudarja naravno notranjo lepoto brez odlašanja, evfemizma, neologizma in anglicizma. Izdelki častijo lepoto duše, ki odraža svoj notranji zagon, začenši z zavedanjem, da je treba poiskati celovit holistični sistem harmonije, povezanosti in ravnotežja. 

Marina pravi: "Všeč mi je ideja starih alkimistov, da se s surovinami ustvari nekaj posebnega, zahvaljujoč nam samim. Zato izdelki Bio Marina podarijo iskreno lepoto. " 

Pakiranje

Vizija Bio Marine je trajnost izvirnih in sprejemljivih potreb, kar se je iskazalo za učinkovito, ekonomično in zabavno. Zato so s pomočjo stokovnjakov oblikovanja oblikovali "sveže" embalaže in tako razbili klasično podobo kozmetike z ženstvenimi, ljubkimi in zabavnimi slikami.  

Bio Marina nudi tudi široko paleto vonjav, ki so popolnoma naravnega izvora in po željah potrošnikov. V dišaveh se uporabljajo sveži vonji ambre, citrusov, cvetne dišave z lesnimi in začimbnimi notami, ter včasih tudi s pridihom morskega vetriča. 

Najnovejši izdelki iz skupine Bio Marina so izdelki za nego las in lasišča. Linija je sestavljena iz treh šamponov: enega za pogosto uporabo, enega za revitalizacijo in enega za uravnoteženje mastnih las. Linija se dopolnjuje z revitalizacijskim regenerativnim sredstvom za izpiranje in Light-up oljem. 

Sestavine so skrbno izbrane, da bi ustvarili linijo izdelkov s pravo konsistenco, viskoznostjo in učinkom penje, da bi se izognili preveliki uprabi šampona, kar na dolgi rok uničuje lase. 
Poleg vseh ostalih molekul, je posebno izbran tudi inulin, ki odvisno od izdelka, pomaga pri pravilnem vlaženju las. Poleg tega, te molekule zmanjšujejo elektrostatični naboj las in olajšajo česanje. 

Izbor

Protecting šampon: hranljive aktivne sestavine so pridobljene iz izvlečkov cvetov jasmina in izboljšajo lasišče, zaščitijo las in dajejo sijaj. Malina je primerna za pogosto uporabo. 
Restructuring šampon: pasijonka neguje, vlaži in ščiti lase. Ekstrakti lana in damaščanske vrtnice pa dajejo lasem sijaj.
Balancing šampon: mešanica ekstrakta smilja in mačehe pomaga pri uravnavanju proizvodne sebuma. 

Paleta izdelkov se dopolnjuje z:

Going Deep! Restructuring sredstvom za izpiranje: zahvaljujoč temu regeneratorju, vaši suhi in poškodovani lasje, dobijo nazaj sijaj, volumen in kompaktnost. Kompleks aktivnih sestavin vsebuje sončnične ceramide, organski ekstrakt riža, marakuje in cvetov jasmina. 
Light up! suho olje za lase: formula tega olja je bogata s sladkornimi estri iz sladkorja in kokosovega olja, ki hranijo lase, brez obteževanja.  

Kaj še čakate? Odkrijte nove izdelke za lase iz skupine Bio Marina.